site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Bir Gecede 150 Ünite Kan Toplandı

Selçuk’ta Bir Gecede 150 Ünite Kan Toplandı
01.08.2012
A+
A-

Selçuklular Kızılay’a olan desteklerini sürdürüyor. Her geçen gün önemi daha fazla anlaşılan, sadece Selçuk’ta değil, tüm dünyada insanlara yardım eden, zor gün dostu Türk Kızılay’ını Selçuk halkı yine yalnız bırakmadı ve bir gecede 150 ünite kan Selçuklular tarafından Kızılay’a bağışlandı. Selçuk’ta kan bağışçısı sayısının her geçen gün arttığını ve bunun da memnuniyet verici olduğunu belirten Kızılay yetkilileri, bu ziyaretlerini belli aralıklarla sürdüreceklerini ifade etti.

Kan bağışı toplama esnasında Selçuk Kızılay Derneği Başkanı Zeliha Vişne yapmış olduğu açıklama da şunları söyledi; ‘‘ Bu akşam Ödemiş Bölge Kan Aracı ilçemize gelerek vatandaşlarımızdan kan bağışı topladı. Bu araç her üç ayda bir ilçemize geliyor. Selçuklular da gerekli duyarlılığı göstererek bizlere yardımcı oluyorlar. Bizlere yardımcı olan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Kan herkese lazım olan bir şeydir. Bunun için çok önemlidir. Ve bu olayı önemseyen vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Hele hele bu yaz aylarında olayların daha çok yaşandığı ve kan’a en fazla ihtiyaç olduğu bir dönemde halkımızın böyle duyarlı olması bizleri çok mutlu ediyor. Bütün dostlarımıza, halkımıza sağlık ve sıhhat diliyorum, hepsini Allah’a emanet ediyorum’’ dedi.

Ödemiş Kan Aracının sorumlu doktoru Mehmet Selahattin İnce ise şunları söyledi; ‘‘ Bizler normal şartlar altında üç ay aralıklarla Selçuk’a kan almaya geliyoruz. Ama bugün bunların haricinde İzmir Bölge Kan merkezinin gönderdiği bu büyük araba ile Selçuk’ta kan alıyoruz. Zaman zaman da Ankara’nın gönderdiği tır ile Selçuk’a geliyoruz. Selçuk’tan Alaşehir’e kadar Ödemiş Bölgesine bağlı olduğu için Ödemiş Kan Bağış Merkezi’nin elemanları kanı almakla yükümlü. Gördüğümüz kadarı ile Selçuk halkı kan verme konusunda oldukça duyarlı. Ne zaman Selçuk’a gelsek gerekli katılımı sağlıyorlar. Ve bizi hiçbir zaman mahcup etmiyorlar. Ve bu akşam da hedefimiz olan 150 ünite kan sayısına da ulaşmış bulunuyoruz. Bu sebepten dolayı tüm Selçuk halkına teşekkürü bir borç biliyorum ’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.