site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Kadın Meclisi kuruluyor

Selçuk’ta Kadın Meclisi kuruluyor
24.12.2014
A+
A-

TJ3A4407

Selçuk Kent Konseyi bünyesinde Kadın Meclisi kuruluyor. Selçuk Kent Konseyi, Selçuk’a ve kadınlara dair çalışacak meclisin kurulması için bölgede yaşayan kadınları yarın (25 Aralık) günü saat 19.00’da Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda buluşturacak.

Selçuk’ta katılımcı ve demokratik yönetim modelinin hayata geçmesi için kurulan Selçuk Kent Konseyi, toplumun her kesimini çalışmalarına dahil etmek amacıyla çeşitli meclisler kuruyor.Konseyin 13 Kasım 2014 tarihinde yapılan 3. Yürütme Kurulu toplantısında onaylanan meclislerin oluşturulmasında ilk sıra Kadın Meclisi’ne verildi. Selçuk Kent Konseyi Yönergesi’nin iki maddesi gereğince konsey bünyesinde faaliyet gösterecek olan kadın, çocuk, gençlik ve engelli meclisi çalışma yönergeleri konseyin ikinci genel kurulunda onaylanmıştı.

Bilinçlenmek ve proje üretmek

Bu meclislerden ilk kurulacak olan kadın meclisinin asıl amacının kadınların kent ve kadın sorunları hakkında bilinçlenerek, politikalar oluşturması olduğuna dikkat çeken Selçuk Kent Konseyi Başkanı İrfan Yıldız, ayrıca bu mecliste kadınların proje üretmelerini ve kadına yönelik her türlü ayrımcılıkla mücadele etmelerini sağlamak olduğunu kaydetti. Selçuk Kent Konseyi Başkanı İrfan Yıldız, bölgedeki tüm kadınları ve vatandaşları yarın saat 19.00’da Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Salonunda yapılacak olan Kent Konseyi toplantısına davet etti.

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Kent konseyi eminim belediyenin ve meclisin çalışmasına katkı sağlayacağı gibi halkın o yerlere ulaşmasını kolaylaştıracaktır.Duyarlı stk’ların bu projeye destek vermelidir.

  2. Anonoim dedi ki:

    Kurulduğundan beri süper işlere imza atan konsey vay be çok komiklerya

  3. Efe dedi ki:

    Bu haliyle bu konseyin yürüyemeyeceği ortadadır!

  4. :) dedi ki:

    Kopyala yapıştır tüzük, çalışma yönergesi 🙂

  5. anonim dedi ki:

    Devlet gücünü kullanarak seçimleri gasp eden bu yönetim ; Toplumun % 70 ini temsil eden CHP ve MHP meclis üyelerinin almış olduğu yasal kararları bile tanımıyor. Bu kadar partizan bir yönetim Kadın meclisi, Kent meclisi dinler mi ? Bizi değil kendinizi kandırıyorsunuz .

    1. selçuk dedi ki:

      Çok doğru bir yorum. Tebrik ederim.

  6. MANDİNGO dedi ki:

    MAŞALLAH MEMLEKET İÇİN ÇALIŞIYORLAR..HİÇ Bİ ŞEY OLMAZ.HALK TOPLANTILARI YAPILDI.BELEDİYEYE KARARLARDA KATILIMCI OLACAKLARDI…BİR SÜRÜ ŞEYLER KONUŞULDU.HANGİSİ DİKKATE ALINDI Kİ..YİNE BİLDİKLERİNİ YAPIYORLAR.BUNLAR HEPSİ OYUN HERKESİN HESABI VAR…BELKİDE YOK.GENEL KANI HALK GÜVENMİYOR.BU GÜVENİ SAĞLAMAK GEREKİR ÖNCE..NASIL OLSUN…ÖNCE ONU KONUŞALIM..BUYRUN YAPIN.KENDİNİ ELİT SANAN İNSANLARLA BİRŞEY OLMAZ.BELKİDE ONLAR ELİT.ONUN İÇİN GÜVEN YOK.ÜYELERİ KATILIMCILARI YAY BAKALIM HER KESİME.MAHALLE MAHALLE SOKOK SOKAK.VER BAKALIM HERKESE GÖREV.HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN GÖREV ALSIN….KARARLARDA KATILIMCI OLSUN….EDİ İLE BÜDÜ ÇOK ŞEYLER YAPAMSSINIZ.ELEŞTİRİLER ACITIR….

  7. Anonim dedi ki:

    Bu olmaz irfan bey çünkü çalıştığın milli eğitimdeki hukuksuzlıklara hepiniz ortak oldunuz.Bakın tutmuyor hesap.Bu kadar demokratsınızda milli eğitimdeki adaletsizliklere ses çıkarın biraz.Gidin arkadaşlarınızın yanına destek verin.Deve kuşu misali…..

    1. Ömer dedi ki:

      Kesinlikle katılıyorum…

  8. Anonim dedi ki:

    İrfan hocam cahillere güç yetmez siz çalışmaya devam edin.Herkes sizi takdir ediyor.

  9. Apasel dedi ki:

    Milli Eğitimdeki yerini korudu, orada adaletsizlik yok!!!!!!

  10. vatandaş dedi ki:

    İrfan Bey milli eğitimdeki hukuksuzluğa dur deme yetkisi yok ki.Adamı müdür olarak atadılar da kabul mü? Etmedi.Ha öğretmen evine sınav kazanarak müdür oldu.Burada süregelen yanlışları düzeltti.En azından durulacak halde,uzun yıllar sosyal demokrat yapıda olan yerel idareler öğretmen lokali binası veremedi.Torbalı öğretmen lokali bir lira kira bedeli ile yirmi altı yıldır belediyenin yerinde hizmet veriyor.Biz hala daha Selçuk’a gelen leyleklerin rengini tartışıyoruz.

  11. Anonim dedi ki:

    irfan hocayı bütün selçuk çalışkan biri iyi öğretmen olarak tanıyor Sizde kavelerde okey biriç oynamayı bırakın halkın içine katılın adam halk adamı öyleyin öğretmenevine gidin 300 tane çocuk yemek yiyor onlarla nasıl ilgileniyor görün fanticiler.