site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta İngilizce Konuşamayan Kalmayacak

Selçuk’ta İngilizce Konuşamayan Kalmayacak
10.05.2015
A+
A-

Selçukta İngilizce Konuşamayan Kalmayacak (3)

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Torbalı Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu arasında imzalanan protokol ile Selçuk ilçesinde özel koşullarda dil kursu verilecek.

SESO Başkanı Hayri Güller ve Amerikan Kültür Satış Müdürü Nebi Topçu’nun imzaladığı protokol töreninde SESO Başkan Vekili Özgür Aydoğan ve Selçuk Otel Pansiyoncular ve Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Erdal Subaşı hazır bulundu. Esnaflar için hazırlanan hızlandırılmış eğitim programı ve 7-14 yaş çocuklara özel oluşturulan sınıflar dışında daha birçok eğitim programının Selçuk ilçesinde verilecek olması dil öğrenmek isteyenlere büyük kolaylık sağlayacak. Yapılan protokol ile sadece SESO üyeleri ve yakınları değil diğer meslek odalarının üye ve aileleri de aynı protokol kapsamında indirimli fiyat ve özel koşullar ile Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursundan faydalanabilecekler.

Kursun özellikleri

%90 devamlılık sağlayan kursiyerlere sınırsız öğrenme garantisi sunulması, öğrencilerin ilk 16 ders saatinde kayıt sildirmesine izin verilmesi, dünya ve Avrupa dil portfolyosu verebilmesi, öğrenciye ücretsiz aktiviteler sunabilmesi, tüm öğrencilere %80 indirimle 2. yabancı dil kursu vermesi, öğrencinin kendi kendini değerlendirmesine izin verilmesi, dünya İngilizcesi öğretilmesi, öğrencisinin tüm Türkiye’de aynı standartta eğitim almasını sağlayan ülkemizin en büyük dil okulu olması, 2011 Avrupa Birliği Kalite Ödülü alması, 2010-2011-2012 yıllarında Tüketici Kalite Ödülü alması kursun başlıca özellikleri.

SESO kursa davet etti

İmzaladıkları protokol ile verilmeye başlanacak kurs hakkında bilgi veren SESO Başkan Vekili Özgür Aydoğan kendi alanında marka olan Amerikan Kültür Dil Kursunun Selçuk ilçesinde sınıf oluşturması ve özel şartlarla eğitime başlayacak olmasının önemine işaret ederek başta esnaf ve aileleri olmak üzere ilçemizde yaşayan herkesin kursa büyük ilgi gösterdiğini şimdiden gördüklerini söyleyen Aydoğan sözlerine şöyle devam etti: “Çok ciddi vergiler ödediğimiz halde hükümete bağlı kurum ve kuruluşlar esnaf için hiçbir konuda dişe dokunur bir hizmet vermiyorlar. Kabul etmeliyiz ki esnaf olarak birçok eksiğimiz ve yapmamız gereken işler var fakat bu esnafın değil esnafın sırtına ağır yükler yükletip hizmet vermeye gelince sırtını dönen kurumların kusurudur. Biz SESO yönetim kurulu olarak esnafın hakkını aramaya devam ederken aynı zamanda hizmet ve projelerimiz ile İzmir’e ve Türkiye’ye örnek bir meslek odası olmayı başaracağız. Ezber bozarak yaptığımız esnaf ziyaretlerini her vesile ile tekrarlıyor ve esnafın taleplerini iyi biliyoruz. Amerikan Kültür Dil Kursu ile yaptığımız protokol nedeni ile çok olumlu dönüşler oldu ve hizmetimiz takdir gördü. Kısa süre içinde odamız Yönetim Kurulunun yeni hizmetleri de duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

Kurs başvuru bilgileri

Yabancı Dil Eğitim programını tanıtmak ve kayıt almak amacı ile Mayıs ayı içinde her Cuma ve Cumartesi Ahmet Ferahlı Parkı ve büyük pazar yeri çevresinde tanıtım standı kurulacak. Bilgi edinmek isteyenler standlara başvurarak yada aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak yetkililerden bilgi alabilecekler.

Kayıt ve ön bilgi için: 0232 8 555 333 – 0554 354 87 82 – 0554 354 87 86

Selçukta İngilizce Konuşamayan Kalmayacak (1)

YORUMLAR
  1. Öğrenci dedi ki:

    Güzel bir uygulama yalnız böyle yabancı dil eğitim yerlerinin Selçuk gibi turizm cennetinde yerleşik halde bulunmaları gerekmektedir…

  2. SESO dedi ki:

    Merhaba. Kurs ilçemizde verilecek ve şimdilik ciddi bir ilgi var. Büyük bir ihtimalle kalıcı olacaklar.