site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Huzur Toplantıları Devam Ediyor

Selçuk’ta Huzur Toplantıları Devam Ediyor
14.06.2013
A+
A-

SELCUKTA-HUZUR-TOPLANTILARI (2)

Selçuk Emniyet Müdürlüğünün her ay düzenlediği Huzur Toplantıları aralıksız devam ediyor. Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya başkanlığında İlçe Garaj kahvesinde düzenlenen bu ayki toplantıda yeni çıkan trafik kanunlarıyla ilgili sürücülere detaylı bilgiler verildi.

Selçuk Oto garajındaki kahvehanede İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya ve birim Amirlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıya Garaj esnafı, taksiciler ve garajda bulunan şoför esnaf katıldı. Toplantıda öncelikle Selçuk halkının son derece saygılı ve duyarlı olduğunu söyleyen İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, son günlerde Türkiye’de yaşanan gezi parkı direnişiyle ilgili Selçuk’ta herhangi bir sorun yaşanmadığını, bu konuda hassasiyet gösteren Selçuklulara teşekkür ettiğini belirtti.

Göreve geldiği günden bu yana ilçede gürültü kirliğine yönelik başlattığı çalışmaların hızla devam ettiğini hatırlatan Çankaya, “Amaç burada motosiklet kullanmayı engellemek değil, disipline etmektir” dedi. Motosiklet kullanıcılarına yönelik kask, tescilsiz plaka ve sürücü belgesi olmayanlar için yapılan uygulamalarda İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli tüm birimlerin görev aldığını hatırlatan Çankaya, motosiklet sürücülerinin genelde ilçe merkezinde kask kullandıklarını, ancak mahalle aralarında kaskı çıkardıklarını, bunun içinde sıkı bir çalışma başlattıklarını kaydetti.

Motosiklet Sürücülerine de Alkol Uygulaması Başlıyor

İlçe genelinde hırsızlık, uyuşturucu kullanımı ve satıcılarına yönelik yapılan çalışmalardan da bahseden İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, bununla ilgili olarak alınan önlemleri anlattı. Gündemde bulunan yeni trafik yasasını ve yeni uygulamaya konulan kanunlar hakkında detaylı bilgi veren Çankaya, özellikle alkollü araç kullanan sürücülere yönelik çok ağır yasa uygulamasına gidildiğini kaydetti. Sürücüleri bu konuda daha dikkatli ve hassasiyet göstermelerini, alkollü araç kullanmamaları konusunda uyaran Çankaya, ayrıca bundan sonra sadece araç sürücülerine değil, motosiklet sürücülerine de alkol uygulaması yapılacağını hatırlattı.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

SELCUKTA-HUZUR-TOPLANTILARI (1)

SELCUKTA-HUZUR-TOPLANTILARI (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.