site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Hurda araçlar depoya kaldırılıyor

Selçuk’ta Hurda araçlar depoya kaldırılıyor
27.08.2015
A+
A-

hurda-araclar (2)

Çevre kirliği oluşturan ve içerisinde barındırdıklarıyla sağlığı olumsuz yönde etkileyen hurda araçlar Selçuk Belediyesi ekiplerince toplatılmaya başlandı. Belediye Fen İşleri ekiplerince toplanan plakasız araçlar Efes Sanayi sitesinde yer alan boş alana taşınırken, plakalı araçlar ise İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Şube Amirliğinden alınan bilgi doğrultusunda araç sahiplerine ulaşılmaya çalışılıyor.

Daha güzel, daha sağlıklı bir kent

Uzun süreden beri ilçe merkezi ile bazı cadde ve sokaklarda görüntü kirliği yaratan ve aynı zamanda çeşitli sokak hayvanlarının da barınma yeri haline dönüşen terkedilmiş plakasız hurda araçlar Selçuk Belediyesi Zabıta ekiplerince toplatıldı. Efes Sanayi Sitesinde yer alan boş bir alana bırakılan hurda araçların hem görüntü kirliği, hem trafiği işgal ettiğini, hem de halk sağlığını tehdit altına aldığını ifade eden Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, “Uzun zamandır üzerinde durduğumuz bu uygulamayı ekip arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız çalışma ile başlattık. Buna göre ilçemizin belli başlı cadde ve sokaklarında tespit ettiğimiz terk edilmiş plakasız hurda araçları topladık. Araç içerisinde yuva yapan kedi gibi bazı sokak hayvanlarının da yuvası haline gelen bu araçlar aynı zamanda halk sağlığını da oldukça tehdit altına almıştı. Biz de bu kapsamda topladığımız bu araçları Efes Sanayi Sitesindeki boş alanda topladık. Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğiyle de görüşüp araç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

hurda-araclar (1)

YORUMLAR
  1. M. Büyükkolancı dedi ki:

    Çok doğru ve HIZLA yapılması gereken hizmet. Kutlarım.