site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Halen Telefon Hattı Olmayan Mahalleler Var

Selçuk’ta Halen Telefon Hattı Olmayan Mahalleler Var
28.09.2014
A+
A-

selcuk-yenikent

Selçuk 14 Mayıs Mahallesi Yenikent Sitesi, Yaren Sitesi ve Doktorlar Sitesi olarak bilinen bölgede oturan mahalle sakinleri telefonlarını ve internetlerini kullanamamaktan şikâyetçi.

Mahallede oturan vatandaşlar telefon hattı alt yapısı bulunmadığı için iletişim hizmetlerinden faydalanamıyorlar. Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız mahalle sakinleri özellikle internet hizmetinin olmamasının kendileri için büyük bir sorun olduğunu ve okulların açılması ile çocuklarının ödevlerini ve derslerini yapamaz, araştıramaz duruma geldiğini söylediler.

Telefon hatlarının alt yapısının yapılarak bir an önce bu sorunun çözüme kavuşmasını istediklerini söylediler.

Ayrıca ülkemizin en ücra köşelerine dahi telefon alt yapısını ulaştıran yetkililer, konu Selçuk olunca defalarca bu konularda dilekçe vermemize rağmen, Medeniyetlerin Beşiği dediğimiz Selçuk’ta halen bazı mahallelere ve bölgelere bu hizmetin ulaşmamasını trajikomik bir durum olarak görüyoruz dediler.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    yıl 2014 sonları telefon hattı olmayan mahalle var. doğru dürüst ne restorant ne market var. kapalı pazar yeri bile yok.

  2. Anonim dedi ki:

    selçuğun gülen bir başkanı var yetmez mi selçuka çok bile.

  3. Anonim dedi ki:

    haberi yaparken birde yetkili görüşü alsaydınız akıbet hakkında bilgi sahibi olurduk..

    1. Anonim dedi ki:

      Görünen köy klavuz istemez. Selçuk’ta telefon hattı olmayan yerleşim yerleri var. Siz kalkmışsınız telefon hattı açıyorsunuz. Ekmek yoksa pasta yiyin gibi….

  4. Anonim dedi ki:

    başkan gülüyor ya yetmezmi….

  5. AYŞE dedi ki:

    ZEYNEL BAŞKANIMIZ DAHA ÇOK YENİ ANONİM ARKADAŞLAR VEFA BAŞKAN 15 YIL NİYE YAPMADI O SAYDIKLARINIZI ÇAMUR ATCANIZYA GÜLEN BAŞKANIMIZ VAR ÇOK DA SEVİYORUZ

  6. Anonim dedi ki:

    Bu mahallede yasayan biri olarak rica ediyorum biran önce bu sorunumuz cozulsun inşallah haber sorunun çözümü için gerekli mercileri tetikler

  7. selçuklu dedi ki:

    çok güldüm gerçekten telefon hattını belediyeden istemek.Tedaş kurumu elektriğe Türk Telekom telefon ve internet hattına izsu su ve kanalizasyon hatlarına bakar.Hadi gidelim izsuya telefon hattı yok diyelim ne cevap verecekler…….