site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 9 kişi yakalandı

Selçuk’ta eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 9 kişi yakalandı
21.10.2016
A+
A-

Okulların açılması ile birlikte ilçede oldukça geniş güvenlik önlemlerini artıran ve bu konuda titiz bir çalışma yürüten Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde imal ve ticareti konusunda göz açtırmıyor. Bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliğine bağlı ekiplerin eş zamanlı yaptıkları Uyuşturucu madde imal ve ticareti ile ilgili operasyonunun yakalanan ve gözaltına alınan 9 kişiden 4’ü tutuklanarak Cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu madde imal ve ticareti ile ilgili geniş çapta araştırma yapan ve eşzamanlı operasyon başlatan Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliğine bağlı ekipler, 4 ayrı eve ve bir işyerine baskın yaptı. Ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 5 Adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet kılıç, 1 adet bıçak, toplam ağırlığı 94,86 gr esrar maddesi, 21,03 gr kristal maddesi, 161,94 gram şeffaf madde, 9 adet uyuşturucu madde içmede kullanılan bonğ düzeneği, 12 adet 9 mm MKE yapımı, 11 adet7,65 MKE yapımı dolu tabanca mermisi ele geçirildi. Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan ve gözaltına alınan B.E (39), O.S (28), E.V (19), S.B (35), A,Ç (21), M.K (37), A.Ç (34), E.Y (35) ve H.K (35) emniyetteki işlemlerinin ardından Selçuk Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şahıslardan B.E, O.S, M.K ve H.K tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer şahıslar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

YORUMLAR
  1. İsimsiz dedi ki:

    Bu bilgileri neye dayanarak nereden alıyorsunuz bilmiyorum ama bunları burada açıklayarak sadece is yapıyorsunuz.bide yaptığınız haber doğru olsa.herkesin bir ailesi var herkesin bir çevresi var.dogru bilgiler paylaşılmasigi için sizi şiddetle kınıyorum.

    1. Editörün Notu dedi ki:

      Buradaki tüm bilgiler Selçuk İlçe emniyet müdürlüğünden alınmıştır. Varsa haberde bir yanlışlık, sorun yada itirazınız istediğiniz makamlara konu ile ilgili itirazlarınızı şikayetlerinizi yapabilirsiniz.

  2. Anonim dedi ki:

    Keşke bu işi yapanların boy boy fotoğraflarını da yayınlasaydınız da tüm selçuk halkı görse idi bu kişileri