site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Engelliler İçin Şiir Dinletisi Gecesi Yapıldı

Selçuk’ta Engelliler İçin Şiir Dinletisi Gecesi Yapıldı
14.05.2014
A+
A-

selender-siir-dinletisi (3)

Engelliler Haftası kapsamında Selçuk Engellileri Destekleme Derneğinin (SELENDER) hazırladığı şiir dinletisi büyük beğeni izlendi.

Selçuk Belediyesi Anfi Tiyatroda düzenlenen şiir dinletisine Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte katılırken, ayrıca Ak Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Cinel ve Selçuklu şiir severler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan SELENDER Başkanı Mehmet Durmuş, 2009 yılında yürüme engelli olan dernek başkanı Esat Küçükzeybek’in önce kendisini derneğe üye yaptığını, daha sonra 2012 yılında derneğin tesviye kararı alındığını ve derneğin kapanacağını, bu sırada yine Esat Küçükzeybek ve diğer engelli ailelerinin isteği üzerine Dernek Başkanlık görevine getirildiğini söyledi. Yaklaşık bir buçuk yıldırı yürütmekte olduğu SELENDER Başkanlık görevini bireysel olarak yerine getirdiğini düşündüğünü ifade eden Durmuş, bu çalışmalara şahit olanların yine engelli vatandaşlar ile onların aileleri olduğunu örnek verdi. SELENDER Başkanlık görevini yapılacak olan bu etkinlikler sonunda kendisine devreden Esat Küçükzeybek’e bırakacağını açıklayan Durmuş, bundan sonraki çalışmalarda her zaman SELENDER’e destek vereceğini kaydetti. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle Dernek Başkanlığından ayrılacağını, ancak derneğin tüm çalışmalarını yine yakından takip edeceğini hatırlatan Durmuş, “Bundan sonra şikayet yok, icraat var. Dolayısıyla derneğin tüm ihtiyaçlarını ve engelli vatandaşlarımızın tüm isteklerini bundan sonra yerine getirmeye çalışacağız” sözünü verdi.

Dernek Başkanı Mehmet Durmuş’un da içinde bulunduğu ve birbirinden anlamlı duygu yüklü şiirlerin okunduğu gecenin sunuculuğunu Doğugül Durmuş yaptı. Gecede doğuştan görme engelli olan Hakime Muslu’nun okuduğu şiirler tüm katılımcıları duygulandırırken ayrıca diğer Selçuk Engellilerini Destekleme Derneğinin gönüllü üyeleri Ece Apayadın, Esat Küçükzeybek, Korkut Soylu, Mehmet Durmuş, Muhterem Gürbüz, Nilgün Özuslu, Nuriye Çiğdem, Sevil Gül, Nuh Oğuzhan Bellik’in şiirleri de büyük beğeni topladı. Okunan şiirlere Neyzen Gökhan Çetinçelik eşlik etti.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

selender-siir-dinletisi (1)

selender-siir-dinletisi (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.