site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Ekmekler Çöpe Gitmeyecek

Selçuk’ta Ekmekler Çöpe Gitmeyecek
08.07.2013
A+
A-

EKMEK-TOPLAMASelçuk Belediyesi Çevre ve Sağlık İşleri Müdürlüğü çöpe ekmek israfını önlemek amacıyla kent içerisinde  “Bayat Ekmek Toplama Kampanyası” başlattı.

Proje kapsamında çeşitli mahalle ve noktalara konulan bayat ekmek toplama kutuları ile bayat ekmekler günlük olarak görevliler tarafından araçlarla toplanarak belediyeye ait hayvan barınağına götürülüyor.

İlk olarak kent içinde 10 noktaya bayat ekmek kutusu yerleştirdiklerini dile getiren Çevre ve Sağlık İşleri Müdürü Gonca Susyal, “Vatandaşlarımızdan bu konuda olumlu yaklaşımlar gördük. Bu yüzden bu kampanyamızı daha da yaygınlaştırmayı ve bayat ekmek toplama kutularının sayılarını arttırmayı düşünüyoruz.  Şimdilik Selçuk Belediye Kreşi karşısı, Demiryolu geçidi, Atatürk Caddesi,  Eşref Arna Caddesi, Akkent sitesi, İstiklal Caddesi, Arılar Sitesi, Kobuleti Caddesi ve Kubilay Caddesi’nde bayat ekmek kutularımız yer alıyor. Bu konuda duyarlılık gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Selcuk-bayat-ekmek

[poll id=”2″]

YORUMLAR
  1. Çakabey Fırın dan ŞİFO dedi ki:

    Bayat Ekmek Toplama Kampanyası”. Doğru bir şey aslında

  2. eski selçuklu dedi ki:

    orası öylede birde dışarıda olan hayvanlara bu tur yardım edip karınlarını doyurmak olsa keşke…tabi bunu aç kalıp yaşayanın bilmesi lazım… Allah kimseyı açıkta ve açlıkta bırakmasın…