site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Duran Adam Eylemi Yapıldı

Selçuk’ta Duran Adam Eylemi Yapıldı
21.06.2013
A+
A-

duranadam-selcukSelçuk’ta Atatürk Anıtı Önünde “Duran Adam Eylemi” Yapıldı. İzmir’in Selçuk ilçesinde 20 Haziran 2013 Perşembe günü saat 21.00’da duran adam eylemi gerçekleştirildi.

Taksim gezi parkında yapılan son müdahale sonucu tüm yurtta başlayan protestolara destek vermek amacı ile ortaya çıkan ve yurdun geneline yayılan duran adam eylemi Selçuk ilçesinde de gerçekleşti. İzmir’in Selçuk ilçesinde 20 Haziran 2013 Perşembe günü saat 21.00’da hükümet konağı yanındaki Atatürk anıtı önünde gerçekleşen duran adam eylemine (pasif direniş) çok sayıda Selçuklu yurttaş katıldı. Sosyal medya üzerinden haberleşilerek yapılan etkinlikte vatandaşlar saatlerce Birbiri arasında mesafe kalacak şekilde Atatürk’e yüzünü dönerek sessizce oldukları yerde hiç kıpırdamadan bekleyerek iktidarın baskıcı tutumunu protesto ettiler.

Selçuklu gençler ellerinde yıllardır hastane duvarlarında yer alan “Bayan Sus”  fotoğrafının üzerine Lütfen Tayyip yazılı sus işareti yapan hemşire fotoğrafını taşıdılar.  Başbakan Tayyip Erdoğan’a konuşarak ülkeyi daha da gerdiği ve artık susması gerektiğini hatırlatan Selçuk gençler bu fotoğraflarla Başbakana mesaj yolladılar.

HABER: AHMET ÇİPLİ (SELÇUK)

duranadam-selcuk (1)

duranadam-selcuk (2)

afi?

YORUMLAR
  1. Ferhat Tekol dedi ki:

    Bence eylemciler güzel bir eylem yöntemi seçerek, demokratik haklarını kullanmışlar. Çanak ve tencere vurarak yapılan eylem, gerçekten gürültü kirliliğinden öte bir eylem değildi.

  2. aydın dedi ki:

    İSTANBULDAN “DURAN ADAM” ÇIKTI SELÇUKTANDA “SUSTURAN KADIN” BRAVO SELÇUK GENÇLİĞİ

  3. selçuklu dedi ki:

    Bu mıllet adam olmaz Tayyip geldi ülke çağ atladı ama gerici yobaz kafalılar çekemediler seçimle geleni zandettiler eskisi gibi silahla aşa indirip 60 yıldır iktıdar yüzü göremeyen chp yi hileyle hurdayla halk istemese bile iktıdar olabılecegini sandı ama yıl 2013 . 1940 -1950 li yılar deyıl yaşasın Demokrasi chp seçim kazanmak istiyorsa gerçekten halk partısı olsun rant partısı deyil….

  4. eski selçuklu dedi ki:

    nıe duruyor böle hareketsiz insanlar:S:S

  5. Ömer dedi ki:

    Yorum yapan Selçuklu Gerici zihniyetten bahsederken kendini ne güzelde anlatıyorsun yukarıdakiler eylem yaparken CHP MHP İP diye mi eylem yaptı ? Hemen CHP’ye laf atmışsın işte anlama zorluğu olanları görüyoruz işte bu ülkenin başına sorun olan zihniyeti görüyoruz sen ve senin gibiler yüzünden gerici zihniyet bitmez eyleme katılanlar chp mhp ip vb hiçbir parti gözetmeksizin geldi akp’den de gelen olmuştur belki ama niye hemen chp ye saldırıyorsun yapılan eylemler halk eylemi ama siz anlayamacak kadar gericisiniz.!!!!!!

  6. şaziye söğütçü dedi ki:

    SELÇUKLU sen yorum yapma em i senin yorumuna bu saatten sonra kargalar bile gülmez akp nin yalakası adam ol da adını yaz o kafanız hala basmıyor mu ya selçuk ta akp olmazzzzzzzzzzzzzz genelde yerelde bile bittiniz son çırpınışlar fayda etmez az kaldı akp liler çil yavrusu gibi dağılacak gidecek parti bulamayacaklar kendilerine bu böyle biline kestiğin dalda oturma düşersin