site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Cumhuriyet coşkusu yaşanacak

Selçuk’ta Cumhuriyet coşkusu yaşanacak
25.10.2017
A+
A-

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Selçuk’ta da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. Yıldönümü sebebiyle gerçekleştirilecek kutlamalarla Selçuklular cumhuriyet coşkusunu yaşayacak. Selçuk Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kortej ve halk müziği konseri düzenlenecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Anıtı’nda saat 13.00’de çelenk sunma töreni ile başlayacak. Protokol üyeleri çelenk sunma töreninin ardından Selçuk Şehitliği ve Şehit Ailesi ve Gaziler Derneği’ni ziyaret edecek.

29 Ekim Pazar günü ise Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı kaymakamlık makamında protokol sırasına göre tebrikleri kabul edecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ayrıca Şehit Ömer Halisdemir Tören Alanı’nda da bir kutlama programı düzenlenecek. Programda Selçuk’ta eğitim veren okulların orta dereceli okulların da çeşitli etkinlikleri yer alacak.

Kortej ve konser

Selçuk Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla resmi törenleri dolayısıyla bazı etkinlikler düzenleyecek. Atatürk Anıtı Önü’nde saat 19.30’da başlayacak olan kortej yürüyüşü İstasyon Meydanı’nda son bulacak. TRT Sanatçısı Ali Çakar saat 20.30’da İstasyon Meydanı’nda bir halk müziği konseri verecek. Tüm Selçuklular’ı Cumhuriyet Bayramı coşkusunu birlikte yaşamaya davet eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “ Cumhuriyetimiz’in kuruluşunun 94. Yılı sebebiyle büyük bir mutluluk ve gurur içerisindeyiz. Bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi coşkumuzu birlikte yaşayacağız, yine kortej ve konser düzenleyeceğiz. Tüm Selçuklu hemşehrilerimi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davet ediyorum. Bu gurur hepimizin. Dolayısıyla bu coşkuyu ve gururu hep birlikte yaşamalıyız” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.