site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Buz Pateni Keyfi

Selçuk’ta Buz Pateni Keyfi
28.12.2014
A+
A-

buz pateni

Selçuk Belediyesi sosyal hayatı canlandırmak için yeni adımlar atıyor. İstasyon Meydanı’nda 29 Aralık Pazartesi günü itibariyle hizmet vermeye başlayacak olan pistte buz pateni keyfi başlıyor.

Kış aylarında sosyal hayatı canlandırmak ve spora olan ilgiyi arttırmak için açılacak buz pisti her yaştan meraklısını bekliyor. Bir ay boyunca faaliyette kalacak olan buz pistinde, buz pateniyle tanışmak, keyifli ve değişik vakit geçirmek için isteyenler için bir de gözlemci de bulunacak. Tüm Selçuklular için ücretsiz olarak hizmet verecek buz pisti 29 Ocak tarihine kadar açık kalacak.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Küçücük komik bir pist kurulmuş. İki çocuk olsa birbirine çarparlar. Bir işi düzgün yapın dişimi kırcam. Kömürle, odunla, makarnayla seçilen yönetim bu kadar olur.

  2. Anonim dedi ki:

    Bırakın buz pateni falan siz önce işçinin maaşını ödeyin beceriksiz yönetim