site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Ahmet Serdar Özel Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

Selçuk’ta Ahmet Serdar Özel Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı
28.02.2015
A+
A-

ahmet-serdar-ozel

Selçuk’ta itfaiyede görevli Ahmet Serdar Özel, AK Parti 1.Bölge İzmir Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Partilileri ile birlikte aday adaylığını açıklayan Özel, Selçuk ve mahalle halkından oldukça olumlu yorumlar aldığını söyledi.

Milletvekili Aday Adaylığına Selçuk’tan da bir isim eklendi. İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı Selçuk’ta İtfaiye Amirliği biriminde görev yapan evli ve iki çocuk babası Ahmet Serdar Özel AK Parti 1.Bölge İzmir Milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı. Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi restoranında düzenlenen tanıtım toplantısına Ak Parti Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Nalan Başdemir, Kadın Kolları üyeleri ile partililer katıldı.

Selçuk’ta ilk aday adaylığını duyan birçok kişiden çok iyi tepkiler aldığını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Serdar Özel; “Biz sadece ilçe ziyaretleri değil, tüm mahallelere ziyaret yapıp kahvehanelerde vatandaşlarla konuşuyoruz. Partimiz için destek anlamında ne gerekiyorsa yapıyoruz. Çünkü bizim için Milletvekilliği sürecinden daha da önemli olan partimizin bir adım daha öne gitmesidir. Bunun için çaba sarf edeceğiz” dedi.

İlk aday adaylığını açıkladığı zaman bazı kesimler tarafından şaşkınlıkla karşılandığını ve ‘yapamaz’ gibi düşüncelere kapıldığını belirten Özel; “Ben bu konuda çoğu aday adaylarımızdan da iyi yapacağıma eminim” dedi.

29 yıldır aktif siyasetin içerisinde olduğunu kaydeden Özel; “Birçok Milletvekili Aday adayları işadamı veya beli bir mevkideki kişiler. Biz ise halkın içinden gelen işçi, emekçi biriyiz. Vatandaşın sorunlarını daha iyi takip etmek, daha iyi ilgilenmek ve onlara daha fazla yardımcı olmak adına aday adayı oldum. Nasipte varsa olur. Hedeflerimiz belli. Milletvekili adayı olmak için çaba sarf edeceğiz” diyerek tüm aday adayı olan arkadaşlarına başarılar diledi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    türk sıyasi arenası çok mühum saygıdeğer bir siyasetçi kazandı..hakkı ilk üç sıra

  2. ALİ MURAT dedi ki:

    İŞÇİNİN VE EMEKÇİNİN HAKKINI GASPEDEN BİR İKTİDARIN ETEĞİNE YAPIŞAN SÖZDE EMEKÇİLERİN MUTLAKA KİŞİSEL VE TAMAMEN DUYGUSAL İHTİRASLARI VARDIR.

  3. selcuklu selçuk dedi ki:

    KEL BAŞA ŞİMŞİR TARAK.diye bi ata sozumuz var ne guzelde uymuş hayırlı olsun

  4. Hepar Selçuk dedi ki:

    Evet Selçuk tan milletvekilimiz olsun istiyoruz, ALİ ADIGÜZEL seninleyiz

  5. Anonim dedi ki:

    dosya takip işleri itina ile yapılır………..

  6. deli ruzgar dedi ki:

    bir sen eksiktin

  7. dino deli dedi ki:

    Zor işi ama tam destek kardeşime