site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta 58 Öğrenci Sokakta Kaldı

Selçuk’ta 58 Öğrenci Sokakta Kaldı
17.09.2013
A+
A-

selcukta-ogrenci-velileri-isyan-etti (3)

Okulların açıldığı ilk gün Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde okuyan ve Selçuk Belediyesi Konuk Evi’nde kalan 58 öğrenci sokakta kaldı.

Çocuklarını konuk evine yerleştirdikten sonra memleketlerine dönen veliler, günlüğü 30 TL karşılığında çocuklarının pansiyonda kalacağını öğrenince isyan etti.

Durumu iyi olmayan bir öğrenci velisi, Selçuk Belediyesi önünde sinir krizi geçirdi.

Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzur Evi’nin 1 Ağustos’ta tadilata girmesi nedeniyle huzurevinde kalan yaşlılar yaz tatili kapsamında boş olan Belediye Konuk Evine yerleştirildi. Ancak, huzur evindeki tadilatın henüz bitmemesi ve yaşlıların konuk evinde kalmaya devam etmesi, bu konudan velilerin haberdar edilmemesine veliler isyan etti.

Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesini kazanan çocuklarını okula kaydettiren veliler, çocuklarının kalacak yerini ayarladıklarını belirtti. Düşük ücret karşılığı Selçuk Belediyesi Konuk Evinde kayıtlarını yaptırdıklarını, kendilerine tadilat nedeniyle burada huzur evi yaşlılarının kaldığını, tadilat bitinceye kadar çocuklara bir pansiyon ayarlanarak burada kalacakları bilgisi verdiklerini ifade eden bir veli; “Biz çocuklarımızı bugün sabah belediyenin ayarladığı pansiyona yerleştirdik ve okullarına gönderdik. Bazı öğrenci velileri çocuklarını yerleştirdikten sonra memleketlerine döndü. Biz de dönecektik, ancak tesadüfen çocuğumun öğle vakti eve geldiğinde yemek yiyeceği sırada öğrendik. Pansiyonun günlüğü yemek dahil 30 TL. Bize bu bilgi verilmedi. Biz ayda 900 TL ödeyemeyiz” diye konuştu.

Toplu halde belediyeye giden veliler, durumu yetkililere anlattı. Basına kapalı gerçekleşen bu konuşmanın ardından İzmir Karşıyaka’da oturan ve maddi durumu iyi olmayan öğrenci velisi Sibel Uzuntaş, Selçuk Belediyesi önünde sinir krizi geçirerek; “Bize başınızın çaresine bakın dediler. Ben şimdi ne yapacağım, lütfen söyleyin” dedi.

HABER: NİLÜFER SİLAY ÖZTÜRK

selcukta-ogrenci-velileri-isyan-etti (4)

selcukta-ogrenci-velileri-isyan-etti (1)

selcukta-ogrenci-velileri-isyan-etti (2)

YORUMLAR
  1. Derviş dedi ki:

    Selçuk belediyesi aynı binayı 50 kere yıkıp yeniden yapmaktan bıkmadı, ama her sene Selçuk’a gelen öğrenciler nerede kalacağız demekten bıktı.. gelen öğrenciler için yurdumuz var diye belediye başkanı halktan ve Selçuk’tan kopuk bir siyaset yaptığının özetidir.. yerel yönetimler halka çözüm üretemeyecekse neden o koltukta oturuyor. porselen dişlerini göstermek için değildir umarım… yerel seçimler öncesi malayı eline alıp inşaatçılığa soyunan bir belediye ile karşı karışı kalmak ne kadar kötü.. kendisini kınıyoruz ..

    1. Anonim dedi ki:

      insanlar çocuklarını belediyeye güvenerekmi gönderiyor okula yurt olursa iyi olmazsa kötü

  2. daywalk dedi ki:

    koskocaa bır rezalet cok buyuk bır ayıpp cok guzel reklamımız oluyor masallah bu nasıl bısıdır yaa,

  3. Avukat dedi ki:

    Yakışır Selçuk Belediyesine. CHP’nin hala halkçı olduğunu düşünenler versinler o porselen dişlere oylarını.

  4. moonwalk dedi ki:

    güzel showdu gerçekten. 58 öğrenci filan sokakta kalmadı. belediye öğrenciler için pansiyon ayarladığı halde 3-5 kişi yaygara kopardı. bu belediye ne fakir öğrencilere, ailelere yardım etti de bu insanlara mı el uzatmayacaktı? ama seçim arifesi. böyle kurmaca isyanlar çok çıkar daha. teyze sen bu ilçede oy bile kullanmıyorsun. neyin artistliğini yapıyorsun? belediye hiç de yurt hizmeti vermek zorunda değil. gelirsin kiralarsın bir ev okutursun çocuğunu. hem de Selçuklu bir aile de kira geliri elde eder. ama belediye bir şekilde hem öğrencilere hem de huzurevine ihtiyacı olan yaşlılara sahip çıkmaya çalışıyor. sen de sanki çocuğunu öldürmüşler gibi kıyamet koparıyorsun. bu arada röflene bayıldım. 200 tl’den aşağı çıkmaz. e her ay da dip boyası var en az 75 tl. keşke o paraları kenara ataydın da kendini böyle Show malzemesi etmeyeydin.

    1. Anonim dedi ki:

      tok açın halinden anlamaz tabi. nerdesin sen ayda yaşıyosun heralde. yeterli oksijen alamadığın için beyin hücrelerin ölmüş galiba moonwalk! senin gibi baba parasıyla yaşamıyo millet! kaldı ki o kadının kuaför olma olasılığını bile düşünemeyecek kadar aciz ve art niyetlisin! empati yoksunu insan sureti!

  5. Anonim dedi ki:

    belediyenin gerekirse bir otelle anlaşıp hele seçim öncesi bu ayıbını kapatması lazım..sonra bu akp liler neden iktidardan gitmiyor demeyin..

  6. v.k dedi ki:

    türkiyede kaç belediyede öğrencilere barınma olanağı sağlıyor ?iktidar ne yapıyor ? okulları yapıyorlar yada ona buna yaptırıyorlar ancak barınacak yerleri maksatlı olarak sağlamıyorlar, ihale kanunu belli devlet iki yıldır İsabey ilköğretim okulunu bitiremedi, insaf diyorum,,,

  7. Anonim dedi ki:

    Bu çocuklar için yapılabilecek birşey varsa yapılmalı, gerekiyorsa ilçenin imkanları zorlanmalı. Lütfen göz yaşı döken insanları anlamaya çalışalım.

  8. ANONİM dedi ki:

    Sayın vatandaş,öğrenci velisi!!sizleri katılmamak elde değil.Çünkü okullarımız,öğrencilerimiz artık bir hiç yerine ,olmamış gibi görülüyor,belediyeler sosyal çalışmaları içinde öğrenci konaklama,barınma yerleri yapmak gibi bir görevi olğunu sanmıyorum,ki zaten de yok.Selçuk belediyesi burada yapmaya çalıştığı en zor koşullarda bile olsa dışarıdan gelen çocuklarımıza yaşam,konaklama kolaylığı sağlamaya çalışmak.Devlet nerede,okul yapmaz,özellikle de”ÖĞRENCİ YURTLARI”hiç yapmaz,bu yapmama sanmayınki olanaklarının olmadığından,trilyonları sağa sola gömüyorlarda yurt yapmıyorlar.Türkiye nin hiç bir yerine yapmıyorlar,nedenmi?Öğrencilerimiz gelsinler,çaresizliklerinden tarikat,cemaat yurtlarına yönlendirilsinler,olay budur.Selçuk belediyesi yıllardır bu türden çocuklarımıza kucak açıyor,konaklamalarına sağlıyor,hemde en sağlıklı bir ortamda,bazı yorumcularda leş bulmuş Akbabalar gibi saldırıyorlar,en yakın zamanda olmayan sorun çözülecektir ve çocuklarımız yerleşimleri sağlanacaktır,bundan kimsenin süphesinin olmaması gerekiyor.Sayın velimiz belediyeyi yükleneceğine okulu açıpta konaklama sorununu çözmeyen devletin unsurlarına yüklenecekti.

    1. Anonim dedi ki:

      hic zorlama guzel kardesim kendini …killarina anlatamazsin.

  9. Anonim dedi ki:

    Gerçekten ayıp,gerçekten yazık…Ondan sonra belediye eleştirildiği zaman niye eleştiriyorsunuz diyorlar. Koca yaz boyunca ne yapıldı ki huzurevi inşaatı hala bitirilemedi ve bu öğrenciler ve velileri madur edildi?
    Birileri belediyenin görevi yurt yapmak değil demiş. Peki belediye niçin var,ve Türkiye’nin neredeyse tüm ilçelerinde belediyeler niçin yurt yapmışlar,onu da bize anlatabilir mi?
    Tez zamanda umarım bu kişilerin sorunlarına çare bulunur.

  10. xxx dedi ki:

    sayın v.k bos konusmayın bıraz arastırın bakalım.isabey okulu neden gec basladı ınsaata.ıhaleden mı?yoksa selcuk beledıyesının ınadı yuzunden mı?ayrıca arkadasım anadoluda cok sayıda yatılı devlet ukulu yatılı olarak var. burdan bosa sallamyın.sayın moonwalk beledıyeler yerel yonetımdır eksıklerı yapmak zorundadır.yapamıyorsa genel yonetıme ıletır.burası gıbı kaprıs yapmaz.

    1. Anonim dedi ki:

      aynen katılıyorum kardeşim. aksamaların sebeplerinin başında gelen belediyedir. müze ile de ilgili arıza çıkardıklarını biliyorum. nooldu. hükümet bitiremedi oldu di mi?! yazık… öğrencilerin kalıcak yeri yok. halen çıkın belediyeyi savunun…onlar kömür dağıtıyo, makarna dağıtıyo diyin… sonuç ortada!

  11. musti dedi ki:

    gönderin cenka otele öğrencileri rahat etsinler hemde kişi başı 400 tl

  12. kartal dedi ki:

    saçmalık….belediyenin şehrine gelen ögrenciye yatak vermesi gibi bi zorunluluk yok…herkez kalacagı yeri ayarlayıpta çocugunu kayıt yaptırsın…bunun ne chp ile nede belediye ile alakası yok…agzı olan konusur……..

    1. Anonim dedi ki:

      mevzu ara eleman yetiştiren bir okul. elbette yerel yönetimin ve kentteki siyasilerin buna çözüm üretmesi gerekiyor. ama chp ile olamayacağı kesin.şimdi düştüler koltuk sevdasına çünkü

  13. kartal dedi ki:

    okul devletin okulursa yurdunuda DEVLET yapsın bizahmet…

  14. bir vatandaş dedi ki:

    evet bir çok kişi yorum yaptı olumlu veya olumsuz.belediyenin öğrenciye barınma zorunluluğu yok haklısınız.Ankaraya milletin parasıyla gezmeye götürme zorunluluğu var mı? o zaman diyeceksiniz halkçı belediye sosyal faaliyette bulunuyor dimi yazıklar olsun böyle düşüncelilere çocuk babaya anaya muhtaç belediyenin aslı görevi halka hizmettir kar amacı olan bir yer değildir.15 yıldır bir hal binasını kaldırıp seçim vaadindeki projesini uygulayamayan bir başkanın peşinden gidin,yalanla dolanla oy alıp yapamayan bir başkan çocukları yurda kayıt yaptırıp sonrasında yardımcısının odamdan gidin başınızın çaresine bakın diye bir zihniyet.bize halka hizmet edecek bir belediye yetkilisi isteriz halktan kaçan halkın içine seçim zamanı gelen bir başkan değil saygılarımla…….

  15. selçuklu dedi ki:

    yazılanları okuyorumda herkes eleştiri peşinde yok belediye yok chp yok akp ne oluyor bizlere hani misafir perverdik bizler herkes üstüne düşen görevi yapsa bunlar yaşanmaz hiç kimseden duymadım ben kendi evimde misafir ederim diye ben eğer öyle birşey kabul edilirse ve duyurulursa bizzat belediyeyede gidicem ve 1 öğrenciyi misafir edicem evinde bizimde çocuklarımız var ve bizimde yaşlılarımız var ey halkım duyarlı olalım başımızda olanları bizler seçtik bizlerde indiririz kimse kimseyi etkilemeye çalışmasın yapılanlar ortada bu halk herşeyi görüyor…..

    1. mağdur dedi ki:

      Selçuklu kardeşim helalolsun sana benim oğlumda orada okuyor bu sene 3 cü senesi bizde araştırdık belediyenin yurduna güvendik yazdık .bazı kendini bilmez arkadaşların çözüm üretecekleri yerde ukalaca konuşmaları çok kırıcı.kendilerini bizlerin yerine koysunlar.birden fazla çocuk okutan ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız var.bu çocukların maduriyetinden dolayı belediye utanmalı.umarım en kısa zamanda çözümlenir.

  16. Dersane...Yurt dedi ki:

    Belediye dersane açtı sonuç ortada………………..Yurt açtı sonç orta da…Bırakın CEMAAT VE TARİKAT yurtlarına gitsinler…..En paralı Halkçııııııııııııııııııı Belediye bile HAVLU attı…….YURT VE DERSANE sizin işiniz değil…………….İŞİ Ehline verin…………………..cemaatların yurtlarına istediğinizkadar öğrenci getiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiin…………………………

  17. EMEKÇİ dedi ki:

    Burada asıl sorun şudur? Belediye öğrencilerin otel yada öğretmenevi gibi kaldıkları yerlerdeki ücret farkını kendisi ödemelidir.Öğrenciler mağdur edilmememli….Sosyal belediyecilik anlayışı bunu gerektirir.

  18. ADAM OLUN ADAMMM dedi ki:

    BİRİNCİ UNSUR BELEDİYE HİÇ KİMSEYİ YERSİZ YURTSUZ BIRAKMIŞ DEĞİLDİR. BAHSE KONU OLAN KİŞİLER ÖGRENCİLERİNİ ERKEK ÖĞRENCİ YURDUNA YEDEK OLARAK YAZDIRMIŞ HER HANGİ BİR GARANTİLİ KONAKLAMA SÖZÜ VERİLMEMİŞTİR. BELEDİYE ÖNÜNDE TAMAMEN ŞOW USULÜNDE BAGIRAN KADIN SADECE BİR ŞOW BUDALASIDIR. İKİNCİSİ BELEDİYE ZATEN DIŞARIDAN SELÇUGA EGİTİM GÖRMEYE GELEN GENÇLERE YER SAGLAMAKLA YÜKÜMLÜ BİR KURUM DEĞİLDİR. ANCAK SELÇUK BELEDİYESİ BU HİZMETİ VEREREK ÖĞRENCİLERİN ÇAGDAŞ ORTAMLARDA KONAKLAMALARINI 3 ÖĞÜN YEMEGİNİ VERMEKTEDİR. AYRICA YİNE SELÇUK BELEDİYESİ ASLINDA KOSKACA TC DEVLETİNİN UTANMASI GEREKEN BİR İŞİ DAHA 13 YILDIR ÜSTLENMİŞ VE EKSİKSİZ OLARAKA YERİNE GETİRMEKTEDİR. KUYUMCU, PRANGA, ARVALYA, ACARLAR, ŞİRİNCE, KALE ARKASI GİBİ ULAŞIMI OLMAYAN YADA ZOR OLAN YERLERDEKİ YAKLAŞIK 120 ÖGRENCİYİ HER GÜN OKULLARINA UŞALIMINI SAGLAMAKTADIR. BU DEVLETİN UTANMASI GEREKEN BELEDİYENİN ÖVÜNMESİ GEREKEN BİR HİZMETTİR. AYRICA VE AYRICA HER YIL ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SINAVLARINA SINAV YERİNİN NERESİ OLDUGUNA BAKMAKSIZIN SELÇUK BELEDİYESİ YÜZLERCE ÖĞRENCİYİ SINAVA GİRECEKLERİ OKULLARIN ÖNÜNE GÖTÜRÜP GETİRMEKTEDİR. YİNE BUNUNLA KALMAYAN SELÇUK BELDİYESİ, İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE ORTAKLAŞA HAFTADA 3 GÜN İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE SÜT DAGITMAKTADIR, YİNE BUNUNLA KALMAYAN SELÇUK BELEDİYESİ HER YIL DAR GELİRLİ AİLELERİN ÇOCUKLARINA GİYSİ, AYAKKABI VE KIRTASİYE YARDIMI YAPMAKTADIR, BUNUN YANI SIRA GEÇEN YILA KADAR HER AY EGİTİM YARDIMI VERMEKTEDİR. YİNE SELÇUK BELEDİYESİ DEVLETİN EGİTİME DESTEK ALTINDA TOPLADIGI PARALARI BİR TÜRLÜ SELÇUKTA HARCAYAMAMASINDAN DOLAYI, OKULLARIN BOYA TAMİRAT BAHÇE DÜZENLEMESİ GİBİ TÜM İHTİYAÇLARINI YERİNE GETİRMEKTEDİR. YİNE SELÇUK BELEDİYESİ TUREM BİNASI OLARAK BİLDİĞİMİZ MÜLKİYETİ BELEDİYEYE AİT OLAN BİNAYI SELÇUGA YÜKSEK OKUL KURULMASI İÇİN TÜRK HAVA KURUMUNA KULLANIM HAKKINI DEVREKMİŞ. GEREKLİ TÜM HARCAMALARINA BİZZAT ORTAK OLMUŞTUR. YİNE SELÇUK BELEDİYESİ 9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİYLE PROTOKOL İMZALAYIP, 9 EYLÜL ÜNÜVERSİTESİ SELÇUK EGİTİM TESİSLERİNİN TÜM İNŞAAT MASRAFLARINI YÜKLENMİŞ YERİNİ ALMIŞ VE İNŞAATINI HALEN DEVAM ETTİRMEKTEDİR. BİLİYORUM SIKILDINIZ AMA YİNE SELÇUK BELEDİYESİ 2 ADET ÜNÜVERSİTE İLE PROTOKOL İMZALAMA SAFFINA GELMİŞ EGİTİME DÖNÜK PROJELERİYLE SELÇUKTAKİ EGİTİM SEFERBERLİĞİNE TÜM DESTEK VE HIZIYLA DEVAM ETMEKTEDİR. ŞİMDİ BURADA SELÇUK BELEDİYESİNİ ELEŞTİRENLERE SORUYORUM. AKP HÜKÜMETİ SELÇUKTAKİ EGİTİM İÇİN BU GÜNE KADAR NE YAPTI. BEN SÖYLEYİM OKULLARDA ÇALIŞAN HİZMETLİLERİ İŞTEN ATTIRIP KENDİ ADAMLARINI YERLEŞTİRDİ. BUNUN DIŞINDA AKP HÜKÜMETİ VE SELÇUKTAKİ TEMSİLCİLERİ SELÇUKTAKİ EGİTİM İÇİN HİÇ BİR B..K YAPMADI YAPAMAZLARDA. ÇÜNKÜ SELÇUK BELEDİYESİ ONLARA YAPILACAK BİR ŞEY BIRAKMIYOR. ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN ONDAN SONRA ELEŞTİRİN.

    1. Anonim dedi ki:

      yahu bırakın artık bu şakşakçılığı. gerçekleri görün. söylediklerinize kendiniz inanıyor olabilirsiniz. bunlara inanmayan çok insan var selçukta.

    2. acarlarlı dedi ki:

      KUYUMCU, PRANGA, ARVALYA, ACARLAR, ŞİRİNCE, KALE ARKASI GİBİ ULAŞIMI OLMAYAN YADA ZOR OLAN YERLERDEKİ YAKLAŞIK 120 ÖGRENCİYİ HER GÜN OKULLARINA UŞALIMINI SAGLAMAKTADIR. diyorsunya belediye eski lapise kadar geliyor ve acarlara gelmiyor geçen eğitim yılında 10 gün geldi lütfedim ve sonra ne haliniz varsa görün gibisinden bıraktı servisi…… he hiç bir zorunluluğu yok çünki taşımalı sistem var diceksin ama taşımalıdan yararlanmıyanlar ne yapacak…?

    3. öğrenci velisi dedi ki:

      evet belediye tüm o yazdıklarınızı yapan bir kurumken bizim gibi dışardan gelen örencilerinde barınma ihtiyaçlarını gidermesi gerekmiyormu,bu da bir hizmet değilmidir,hayrınada yapmıyor,ücrette veriyoruz,antalya,ısparta,çanakkakele,eskişehir,muğla,gibi uzak illerden gelen öğrenciler var,bu belediyenin ayıbıdır,malesef,,birilerininde işlerine geldi,reklam olduk,evet belediyenizin o kadar çok hizmeti var ama bizler neden o gün zor durumda bırakıldık,neden doğrudürüst bir yetkili bir açıklama yapmadı,yukarda haberi okudum,kim kimle görüşmüşte bu şekilde mutabakata varılmış, ogün toplantıda bende vardım, malesef o arkadaşların sayesinde de olumlu olabilecek sonuçta olumsuz çıktı, amacım kötülemek değil tabi ama bu sorunu belediyenin sorunuydu ve belediyenin çözmesi gerekirdi diye düşünüyorum,yoksa bir pansiyona aylık 900 tl ye benim paramla öğrencimi yerleştirmesi geçiçide olsa bize yardımcı olmak değildir,böyle olmaması gerekirdi,

    4. AKP selçuk ilçe dedi ki:

      Seçimlerde gorusuruz! sira bizde artik ! Selçugu Akp ye kazandirip her yeri imam hatipli okullarla ,cemaat yurtlariyla donatacagiz! Burnunun dibinde bitecek bunlar goreceksin! Mart a az sure kaldi. Izmiri de alicaz ilçelerini de. yeri gogu inletecegiz “Tayyip Selçuk seninle gurur duyuyor “diye.

  19. Anonim dedi ki:

    kartal,belediye de halktan katı atık ücreti adı altında İzmir’deki en pahalı haracı almasın o zaman.

  20. Anonim dedi ki:

    Bu rol yapan kadın huzurevindeki yaşlılar için hiç de hoş olmayan laflar söyledikten sonra yaşlılar için yaş ytmiş iş bitmiş onları çıkarın dedi. Diğer erkek veli ise çocuğunu fetullahın yurtlarına götürmekle tehdit etti. Kendi çocuğunu şantaj malzemesi yapan yaşlıları sokağa atmak isteyen bu insanlar kimseyi kandırmaya kalkmasınlar.

    1. Anonim dedi ki:

      HUUU SAYIN BELEDİYECİ YAPMAYIN ABARTMAYIN BU KADAR. MAĞDUR OLAN İNSANLAR ÜZERİNDEN BİLE PRİM YAPMAYA ÇALIŞMAYIN. AYIPTIR!

  21. ogrenci velisi dedi ki:

    Benim çocugum Selçukta okuyor.Maddi durumum iyi degil yani çocugum için ev kiralayabilecek durumum yok.Bu zamana kadar Selçugun belediyesi çok yardim etti bizlere Allah razi olsun.Yardim etmeye de devam ediyor.Kiz çocugu okutuyoruz kolay degil ama gozumuz arkada degil kaldiklari yerlerde emniyetteler.Belediye secimleri oncesi politikalardan anlamam ben bana yapilan yardima bakiyorum.Selçuklu degilim ki onun bunun yararina veya zararina yorum yapayim.Kisa sureli sorun yasanmis ama duzeltilecek dediler! Belediyenin ogrencilere destegi için Selçuga tesekkur ederim

  22. Dersane öldü...yurt yarı canlı dedi ki:

    BUNlar belediye değil HÜKümet de olsalar yapamazlar….DERSANEDEN HAVLU ATTILAR…..YURTTANDA HAVLU ATTILAR……………….DİYER YURT VE dersaneler nasıl ayakda…………………………………………SİZ YAPAMASSINIZ…………..KAPASİTE………..ÜLKEDE bu hizmetleri yapanları ALKIŞLAYIN ….BİZden topladığınız paralarla bile YÜRÜTEMEDİNİZ…YÜRÜTEMESSİNİZ………..MASAL ANLATMAYIN…..SONUÇ ORTADA…..SENDE SOLDAKİLERİ CEMAAT OLARAK TOPLA……………SİZİN CEMAAT-E YARASIN.

    1. Anonim dedi ki:

      CEMAAT YURTLARINI SELCUGUMUZDA NE GORMEK ISTIYORUZ NE DE DUYMAK ISTIYORUZ. COK ISTEYEN VARSA AKP NIN TULUM CIKARDIGI ILCELERDE OKUTSUNLAR COCUKLARINI. TURKCE OLIMPIYATLARINA HAZIRLAN SEN ANCA , ELESTIRI YAP BENDE DOGRUYSA DESTEKLERIM EGITIM KONUSUNDA SELCUK BASARILIDIR.AKSINI IDDIA EDEN VATANDAS SEN CEMAATCISIN ! BASKA KONULARDA ELESTIRIYE EVET VARIM AMA YIDI OLDUR HAKKINI YEME

      1. sol cemaat dedi ki:

        Anonim yorumcu….Zengin belediyede olsa yapamıyorsunuz…Paraları vergileri biz veriyoruz yine yapamıyorsunuz………..Eğitim….dersane….yurt sizin işiniz değil……..Sizin işiniz…çanak…..çömlek…yürüyüş……İLÇE DEKİ YURTLARI GÖR ,ARAŞTIR,BİLGİLEN, ilçe dışında kaç öğrenci okuttun….ÇOÇUĞUNU DIŞARDA OKUTTUĞUN ZAMAN GÖRÜRSÜN…..Karargah evleRİ kurun…KARARGAH YURTLARI KURUN ……………PARA MI YOK…….BELEDİYE DE ÇOK……SOL olarak biriniz graj yapın biriniz yıkın……BİRİNİZ PARK kahve yapsın diğri yıksın O parayla 1000 tane öğrençi okur…..İLÇEDE BAŞKA yurt ve dersanelere de ihtiyaç kalmaz…..DERSANEÇİLİĞİ VE KARARGAH evleri işini .YAPAMIYORUZ deyin kabuledin .

        1. anonim dedi ki:

          CEMAATCI SEN ANCA BUNU EDEMEZSINIZ SUNU EDEMEZSINIZ DE SENIN CEMAAT YURTLARI AVCUNU YALAR SELCUKTA. BUNU IYI BILDIGINDEN OLSA GEREK IKI DE BIR YOK KARARGAH YOK DERSANECILIK SATASIP DURUYORSUN . …..YAKINDA CEMAATCILERIN HEPSINI GORECEGIZ ELLERINDE NE VAR NE YOK ALINACAK HALKA DAGITILACAK . SAF MUSLUMANLARIN PARALARINI CALIP YURT ACMAK SONRADA BEYINLERI YIKAMAYI GORECEKSINIZ SIZ

  23. AKP selçuk ilçe dedi ki:

    Selçuklular ! GELIN DUNYA LIDERI TAYYIP IN KANATLARI ALTINA GIRIN YOKSA AYAKLARI ALTINDA KALACAKSINIZ ! Marttan once SON CIKIS