site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta 50 Çocuk Toplu Sünnet Şöleniyle Sünnet Oldu

Selçuk’ta 50 Çocuk Toplu Sünnet Şöleniyle Sünnet Oldu
24.08.2012
A+
A-

Selçuk Ülkü Ocakları ve MHP Selçuk İlçe Teşkilatı’nın her yıl geleneksel hale getirerek yapmış olduğu toplu sünnet şöleninin 10. yapıldı.

Her yıl müzik eşliğinde coşkulu bir şekilde kutlanan toplu Sünnet şöleni, bu yıl son günlerde verilen şehitlerimizden dolayı buruk bir şekilde yapıldı. Bu yıl müzikli şölen yapmadıklarını duyuran MHP İlçe Başkanı Levent Görür, her yıl geleneksel hale getirdikleri toplu sünnet şölenine ilçe protokolü ve Selçuk Belediyesi yetkililerinden hiç kimsenin katılmayışı nedeniyle de sitem etti.

Maddi durumu iyi olmayan vatandaşların yükünü hafifletmek adına her yıl geleneksel hale getirdikleri ve bu yıl 10.sunun düzenlendiği toplu sünnet şöleninde Manisa Şehzadeler Mehteran Takımı şölen boyunca cenk müziği çaldı. MHP İlçe Binası önünde düzenlenen toplu sünnet şölenine Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Osman Ertürk Özel, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İzmir Eski İl Başkanı D. Müsavat Dervişoğlu, MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, Selçuk Ülkü Ocakları Başkanı Memiş Esener, MHP çevre ilçe Başkanları ile çok sayıda Selçuklu vatandaşımız katıldı.

Bu yıl 50 çocuğun sünnet ettirildiğini söyleyen MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür; Onuncusunu düzenlemekten şeref duyduğumuz gelensel toplu sünnet şölenine hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi;

Ülkemizin içinde bulunduğu bu kötü koşullarda bizim de insanlara ufakta olsa bir katkımız olduysa ne mutlu bizlere. Her gün beşer tane onar tane vatan evladını kaybettiğimiz bu günlerde inan ki daha güzel daha teferruatlı müzik şölenlerinin olduğu bir sünnet şöleni yapmak istiyorduk. Fakat bu kadar şehidimizin olduğu bu günlerde müzik şöleni yapmadık, içimizden gelmiyor o kadar vatan evladı her gün şehit olurken. Bugün sadece Türk Milletinin savaş meydanlarında Cenk Türkülerini çalan Mehteran Ekibimizi getirdik. Bu da birilerine mesaj olsun. Biz bugün burayı sadece Mehteran ile şenlendireceğiz. İçimizin kan ağladığı bugünde Mehteran ile birilerine en güzel mesajı da buradan vereceğiz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bu şölene Maddi, Manevi katkıda bulunan tüm Selçuk Halkına ayrı yeten çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ise yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; ‘‘Selçuk İlçe Teşkilatımızın ve Ülkü Ocaklarının birlikte tertip etmiş olduğu sünnet şölenine hepiniz hoş geldiniz. İlçe Başkanımızın da dediği gibi Güney Doğumuzda çok acı hadiseler gerçekleşirken bizim burada yaptığımız etkinlikte bazı kısıtlamalara gitmek zorunda kaldık. Bugün burada inancımızın, Müslüman olmamızın bir gereği olan sünnet törenini hep birlikte gerçekleştireceğiz. İlçe Teşkilatımız Geleneksel hale getirilen sünnet şöleninde bu yıl sayıyı da arttırarak daha çok çocuğumuzun sünnet olmasına vesile oldu. Sünnet olacak çocuklarımıza da ergenlik çağına girerken inşallah Türk Milletine yakışır bir şekilde yetişmelerini, sağlıklı, huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum.  İnşallah düğünlerini de hep birlikte görürüz’’ dedi.

Manisa Şehzadeler Mehteran Takımının MHP ilçe binası önünde verdiği konser Selçuklular tarafından büyük beğeni topladı. Sünnet şölenine katılan tüm vatandaşlara MHP İlçe Başkanlığı lokma, limonata, tavuklu pilav ve ayranın yanı sıra, yine MHP ilçe Başkanlığının daveti ile ilçeye gelen Osmanlı Macunu, şerbet ve pamuk helvası ikram edildi.

Mehter takımı eşliğinde Selçuk’un en işlek caddelerinde yapılan yürüyüşten sonra sünnet çocuklarının kesimine geçildi.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V6dejPfjP1Y[/youtube]

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    milliyetçi hareket partisinin geleneksel hale getirmiş oldugu bu festival havasındaki şölene maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen herkesi tebrik etmek gerekir ne kadar sol görüşlü bir vatandaş olsamda bu tür faaliyetleri takdir ederim.

  2. AYDIN dedi ki:

    aslanlarım benim sizlerle gurur duyuyorum iyi ki varsınız şu güzelim ilçede kala kala tek bu organizasyon kaldı gelenek haline gelen, bu organizasyona destek olan herkese çok teşekkürler Allah hepsinden razı olsun.bravo levent başkan bravo memiş başkan hep böyle devam edin alnınız bahtınız açık olsun tebrikler

  3. Anonim dedi ki:

    Selçuk MHP ve Ülkü Ocaklarını tebrik ediyorum çok güzeldi herşey, dolu dolu bir gün geçirdik sayenizde
    BURCU

  4. adnan görür dedi ki:

    her yıl geleneğini sürdüren tek parti mhp dir zaten başka partiler böyle şeyleri yapamazlar çünkü bu iş ekip işi bende bu ekibi canı yürekten tebrik ediyorum ve onlardan allah razı olsun diyorum çünkü bu küçük evlatlarımızı müslümanlığa adım attırdıkları için ayrıyetten teşekkür ediyorum çünkü dinimizde sünnet olmadan müslüman olunmuyor saygılarımla inşallah gelecek yıl bu gelenek yine sizlerle devam edeceğine inanıyorum allaha emanet olun ADNAN GÖRÜR

  5. helal size dedi ki:

    vallaha sizi tebrik etmek gerekir bravo her yil sektirmeden bu organizasyonu yapiyorsunuz ne yerel güc elinizde nede devlet kasasinda gelen paraniz var tamamen gönül seferberligi yapip böyle güzel organizasyonlar yapiyorsunuz sizi görüpte azcik feyz alsinlar ceplerinini keselerini doldurmaktan etrafi göremiyorlar yerel iktidarcilar ve genel iktidar yalakalari….

  6. APASASLI 35920 dedi ki:

    tebrik ediyoruz….

  7. Anonim dedi ki:

    kocaman bir alkışı hak ettiniz sizler böyle organizasyonlar herkese örnek olsun, çamlık köyünden selamlar saygılar