site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta 23 Nisan Kutlamaları

Selçuk’ta 23 Nisan Kutlamaları
24.04.2014
A+
A-

23nisan-selcuk (1)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Selçuk’ta da büyük bir heyecanla kutlandı.

İlk olarak Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı Sekiz Eylül İlköğretim Okulu öğrencilerini ve öğretmenlerini makamında ağırladı. Okul öğrencilerinden Ceren İpor, Sıla San ve İsmail Subaşı Selçuk Belediye Başkanlığı makamına oturarak Başkan Bakıcı’ya hislerini aktardı. Öğrencilerden Sıla San “Eğer ben belediye başkanı olsaydım, daha çok park ve yeşillendirme yapar ve eğitime önem verirdim” dedi. Ceren İpor ise çocuk meclisi kurulmasını belediye başkanından isterken İsmail Subaşı da okuduğu okul için isteklerde bulundu. Başkan Bakıcı kendisini ziyarete gelen öğrencilere hediyeler verdi.

Ardından Selçuk Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şimşek’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

23 Nisan Bayramı için hazırlanan kutlama etkinlikleri, Selçuk Belediyesi tören alanında devam etti.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kutlama etkinlikleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek’in günün önemine ilişkin yaptığı konuşmayla devam etti. Milli İradenin önemine vurgu yapan şimşek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramının tüm dünya çocuklarına kutlu olması temennisinde bulundu.

Öğrencilerin şiir okumasıyla devam eden kutlama etkinlikleri, ilçedeki tüm okulların hazırladıkları bir birinden güzel halk oyunlrı gösterileri renkli görüntülere sahne oldu. Minik öğrencilerin gösterileri, başta protokol üyeleri olmak üzere tüm katılımcılar tarafından büyük beğeni ile izlendi

Dans gösterileri, şiir okuma gibi etkinliklerle 23 Nisan tam bir bayram havasında kutlandı.

23nisan-selcuk (2)

23nisan-selcuk (3)

23nisan-selcuk (7)

23nisan-selcuk (6)

23nisan-selcuk (5)

23nisan-selcuk (4)

 

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

 
Selçuk'ta 23 Nisan Kutlamaları

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.