site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta 23 Nisan Coşkusu Erken Başladı

Selçuk’ta 23 Nisan Coşkusu Erken Başladı
23.04.2013
A+
A-

selcukta-23nisan-coskusu (3)

Selçuk’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Selçuk Belediyesi ve Selçuk’ta faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütleri Selçuk İstasyon Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Selçuk halkının da yoğun ilgi gösterdiği törende Selçuk Belediye Spor Kulübü Derneği, Selçuk Kadın Eğitimi ve Gelişim Merkezi SEGEM, Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Selçuk Atatürkçü Düşünce Derneği, Selçuk Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Selçuk – Efes Kültür ve Turizm Vakfı’nın Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Burada bir konuşma yapan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş, laik ve bağımsız bir hukuk devleti olarak yoluna devam edeceğini söyledi.

Ardından Selçuk Belediyesi ve SEGEM’in Carpouza Cafe’ye birlikte kurduğu oyuncak vekitap kumbarasının açılışını yapan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür kumbaranın kurdelesini çocuklarla birlikte kesti. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği kumbarada ilk günde çok sayıda kitap ve oyuncak toplandı.

BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL

Açılış sonrasında düzenlenen törende Selçuk Belediye Spor Kulübünün 11 Nisan’da başlatıp 21 Nisan’a kadar sürdürdüğü müsabakalara katılan 900 sporcudan dereceye giren 178 sporcuya büyük ödüller verilirken müsabakalara katılan tüm sporculara ise madalya, sırt çantası, tişört gibi çeşitli hediyeler verildi.

Selçuk Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları ekibinin folklör gösterisi ile başlayan ödül töreninde bir konuşma yapan Selçuk Belediye Spor Kulübü Derneği Başkanı Ümran Songun kendine güvenin bir çocuğun yaşamı boyunca en çok ihtiyacı olan kazanım olacağını ve bunu kazanmanın en etkili yolunun spor olduğunu ifade etti. Songun müsabakalara katılan tüm sporcuları tebrik etti ve onlara spor dolu bir yaşam diledi.

BAŞKAN ÜLGÜR “İNADINA ÜRETECEĞİZ, İNADINA ÇALIŞACAĞIZ, İNADINA YOL ALACAĞIZ”

Törende konuşan Başkan Ülgür ise Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin emperyalist güçlerin 700 yıllık Osmanlı İmparatorluğuna kurduğu tezgâhların yıkılması ile Misak-ı Milli sınırları içinde kurulduğunu söyleyerek emperyalistlerin hala Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oyunlarının sürdüğünü ama Türk halkının dün olduğu gibi bugün de bu oyunları bozacağını ifade etti. “Bugün Ulusal Bayramlarımızı kutlama özgürlüğümüzü elimizden almak isteyenlere bir çift sözümüz var. Biz halk olarak buradayız. Bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz. Bu ülkenin nasıl kazanıldığını asla unutmayacağız” diyen Başkan Ülgür “Selçuk’ta devletin yapamadığını Selçuk Belediyesi ve Belediye Spor kulübü yöneticileri yapmıştır. Selçuk Belediyesi’nin katkıları ile ayakta duran kapalı spor salonunu bugünbizim çocuklarımıza kapatmaya çalışanlara sesleniyorum.Belediye Spor Kulübü bugüne kadar voleybol, basketbol, atletizm, yüzme, satranç, folklor gibi alanlarda binlerce Selçuklu sporcu yetiştirmiştir. Eğitmenlerimiz gece gündüz çalışmıştır.

Buradan ilan ediyorum yeri geldiğinde kendini milliyetçi yurtsever olarak tanımlayanlara sesleniyorum. Türk milleti artık kimin ne söylediğine bakmıyor. Ne yaptığına bakıyor. İş birlikçi misiniz değil misiniz ona bakıyor. Ülke bizim, çocuklar bizim, devlet bizim, hepsi bizim. İnadına üreteceğiz, inadına çalışacağız, inadına yol alacağız. 23 Nisanımızı kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, Selçuk Belediye Spor Kulübü Başkanı Ümran Songun, CHP İlçe Başkanı İbrahim Adıgüzel, THK Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. İrfan Akkoç ve Selçuklu sivil toplum örgütü temsilcileri düzenlenen müsabakalara katılan ve dereceye giren sporculara ve onları çalıştıran Selçuk Belediye Spor Kulübü hocalarına ödüllerini verdi.

selcukta-23nisan-coskusu (1)

selcukta-23nisan-coskusu (2)

selcukta-23nisan-coskusu (4)

selcukta-23nisan-coskusu (5)

YORUMLAR
  1. munevver dedi ki:

    teşekkürler selçuk egemenliğimize sahip çıkmak adına

  2. m s. dedi ki:

    başkanımız inadına çalışacağız demiş, sadece gülüyorum. inadına çalışmamakta ısrar ediyor…

  3. RÜZGAR dedi ki:

    M S. ÇALIŞMAMAKTAN NEYİ ANLADIĞIN YADA NEYİ ANLAMADIĞIN BELLİ OLUYOR.

  4. Anonim dedi ki:

    BAŞKANIN EN GÜZELİ SÖZÜ BURADA YER ALMAMIŞ. BİLİNDİĞİ GİBİ HÜKÜMET KONAĞINDA BULUNAN ANITA ÇELENK KOYMAK YASAKLANDI. AKABİNDE BAZI SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İSTASYON MEYDANINA ÇELENK KOYARAK YASAKSA YASAK DEDİ VE GÖREVİNİ YAPTI. ANCAK O GÖREVİ YAPARKEN BAŞKAN KONUŞMASINDA ÖYLE Bİ LAF ETTİKİ ANLAYANA TABİİ. O SÖZ ŞÖYLEYDİ. BU ÜLKE İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMDAN NE ZAMAN KURTULUR BİLİYORMUSUNUZ? BİZ BURADA ÇELENK KOYMAYA ÇALIŞIRKEN KAHVEDE OTURAN KİŞİLER GELİP BURDA YANIMIZDA OLDUKLARI ZAMAN. ÇOK GÜZEL BİR LAFTI AMA ORDA OTURAN KİMSE RAHATSIZ OLMADI ANLAŞILAN Kİ KİMSEDEN SEN NE DİYORSUN YADA DOĞRU GİBİ EN UFAK Bİ HAREKET YOKTU.