site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta 2013 Yılı Umre Kayıtları Başladı

Selçuk’ta 2013 Yılı Umre Kayıtları Başladı
09.01.2013
A+
A-

umre-kayitlari-basladiSelçuk İlçe Müftüsü İsmail Satu 2013 yılı umre kayıtlarının başladığını söyledi. İlçe müftülüğünden yapılan açıklamada Diyanet işleri başkanlığının 2013 yılı umre kayıtları başlamıştır. Vatandaşlarımız umre ile ilgili öğrenmek istedikleri ve kayıtlarının yapılması ile ilgili konularda müftülüğümüze başvurulabilir denildi.

Selçuk İlçe Müftüsü İsmail Satu yaptığı açıklamada, Umre ibadetinin, Hac ibadetinden farklı olarak istenildiği zaman yapılabileceğini belirterek, “Diğer İslam ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’de de kontenjan darlığı nedeniyle istenildiği zaman veya ikinci kez hacca gidilemediğinden, umre talebi her geçen yıl artmaktadır” dedi.

Ekonomik durumu iyi olanların umre ibadetini tercih etmelerinin önemli bir fırsat olduğunu söyleyen Müftü SATU, “2013 yılında kutsal topraklara giderek umre ziyaretinde bulunmak isteyen vatandaşlarımız için müracaatlar 25 Aralık tarihi itibarı ile başlamıştır. 25 Ocak tarihinden itibaren başlayacak olan ziyaretler için kutsal yolculuğa niyet eden vatandaşlarımız Müftülüğümüze başvurarak gerekli bilgileri alabilir ve kayıt yaptırabilir” diye konuştu.

UMRE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

Pasaport, Vesikalık Fotoğraf(2 adet), Aşı Kartı, Kimlik Fotokopisi

selcuk-muftusu-ismail-satu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.