site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta 1919 Bisikletli Ata’nın Yolunda

Selçuk’ta 1919 Bisikletli Ata’nın Yolunda
10.05.2013
A+
A-

bisiklet

Selçuk’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çok farklı bir etkinlikle kutlanacak.

Selçuk Belediyesinin desteği ile Zuhal Fitness Center Spor Kulübü Selçuk’ta “1919 Bisikletçi ile Yolundayız” etkinliği düzenleyecek. 18 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’de Selçuk Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünden hareket edecek bisikletliler Selçuk içinde 30 kilometrelik bir tur atacak. “1919 Bisikletçi ile Yolundayız”  etkinliğine başta Selçuk’ta yaşayan bisiklet severler olmak üzere Türkiye’nin tüm illerinden ve İzmir’in tüm ilçelerinden her yaştan bisiklet sever katılabilecek. Selçuk’un bu yıl 49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turuna da dahil olduğunu ve bisikletin yavaş yavaş Selçuk’un kimliğinin bir parçası olmaya başladığını söyleyen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak Milli Mücadeleyi başlatmasına atfen düzenlenecek bu anlamlı etkinliğe tüm bisiklet severleri davet ediyoruz” dedi. 19 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’de Selçuk Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünden başlayacak “1919 Bisikletçi ile Yolundayız” etkinliğine başvurular www.zuhalfitnessclub.com.tr adresinden yapılabilir.

Ayrıca tura ilişkin gerekli bilgiler Zuhal Fitness Center Spor Kulübün 0 232 892 88 80 ve 0 532 408 58 54 numaralı telefonunda yapılabilir.

selcuk-bisiklet

YORUMLAR
  1. Bisikletçi dedi ki:

    Bu etkinlik belediyenin çok başını ağrıtacak, Selçuk Belediyesi düzenliyor ama katılmak isteyenleri Zuhal Fitness’e yönlendiriyorlar. Unutulmamalıki Zuhal Fitness aynı zamanda ticari bir kuruluş. göstermelik birkaç kez bisiklet sürdüler şimdi şenlik yapıyorlar. Bu ilçede bisiklet sporunu başlatan ve bisiklet sporuna gönül veren Zirve Bisiklet Takımı neden sessiz kalıyor. Önceden Zuhal Fitness’in yaptığı etkinliklerin selçuk ilçesine değil kendilerine faydası oldu. seçim üzeri bu hatanın yapılması bana umutsuzluk veriyor. Bunca dedikoduya rağmen hala Zuhal Fitness ile kolkola girilmnesi büyük cesaret valla. İki bisiklet bir tişört kapacağım diye alçalmaya gerek yok, bu etkinlik ilçemize yakışmadı. En büyük hata ise 1919 gibi şerefli bir tarihin kullanılması ve Atatürk’ün isminin bu çarpıklığa alet edilmesi. Zuhal Fitness bu organizasyondan çıkarılmalı ve Belediye emek vermek isteyen herkesi organizasyona davet etmeli. Çıkar kalmayınca kim geliyorsa Atatürk’ü sevende onlardır, ilçesini sevende onlardır, bisiklet sporunu sevende onlardır.

    1. Ömür dedi ki:

      Bende tam tebrik etmek için yorum yazacakken sizin yorumunuzu gördüm.Bilmiyorum hangi niyetle yazdığınızı ama sanırım haberi veya afişi okumadınız.
      Haberde yazan cümleyi aynen kopyalayıp yapıştırıyorum.
      “Selçuk Belediyesinin desteği ile Zuhal Fitness Center Spor Kulübü Selçuk’ta “1919 Bisikletçi ile Yolundayız” etkinliği düzenleyecek.”

      Organizasyonu Zuhal Fitness yapıyor. Selçuk Belediyesi destekliyor.
      Yada bunun ne önemi var ki. Zirve Dağcılık ta yapsa Zuhal Fitness te yapsa sonuç olarak ortada Atamızı anmak için güzel bir etkinlik var Selçuk Belediyesi de destekleyerek gerçekleşmesinde rol oynamış.

      Bizim de destekleyip atamızı en iyi şekilde anmamız gerekirken bu tür diyaloglara girmemeliyiz diye düşünüyorum.

      Emek veren herkese teşekkürler…

  2. Doğrucu dedi ki:

    Özer Çotari adlı kişinin Zuhal Fitness’e girmesi, bisiklet takımı kurması, belediye olan yakınlığı gibi konular malumken bunlara kim neden şaşırıyor anlamıyorum. Neyin ne olduğu belli, asıl önemli olan bu sıkıntılardan Belediye Başkanı ve Meclis üyelerinin haberdar olup olmadıklarıdır. Yaklaşan seçime rağmen hala böyle dümenler oluyorsa yuh artık. Her gelene de tamam denmez ki, reklam yapalım derken rezil olmak da var. Adaylarda böyle olacaksa Zeynel hocayı şimdiden kutlamak lazım.

  3. RÜZGAR dedi ki:

    DOĞRUCU ARKADAŞ.. DOĞRUCU OLARAK YAZDIĞIN YORUMLARIN BURAM BURAM YALAN, İFTİRA VE CAHİLLİK KOKUYOR. BELEDİYENİN ZUHAL FİTNESE VERDİĞİ DESTEK SENİ NEDEN BU KADAR GERDİ ANLAMIYORUM. NEYİN NE OLDUĞU BELLİ DERKEN BELLİ OLAN NE ONU DA SÖYLEYİVER BİR ZAHMET. DÜMENDEN KASTIN NE? ONU DA SÖYLE. SEN BELEDİYENİN ZUHAL FİTNESE YAPTIĞI DESTEĞİ ELEŞTİRİRKEN NEDEN DİĞER SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ VE DERNEKLERE YAPTIĞI DESTEĞİ ELEŞTİRMİYORSUN ? BELLİ Kİ BİR HAZIMSIZLIĞIN VAR. AKP YE VE ZEYNEL HOCAYA DESTEK VERMEK İÇİN BU TÜR TEHLİKELİ İŞLERE KALKIŞMA.AKSİ TAKDİRDE BU TÜR İFTİRALAR SENİ KANUNLAR KARŞISINDA ZOR DURUMDA BIRAKIR….