site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’lulardan Sonra Torbalıların da Sevgisini Kazanmak İçin Yola Çıktı

Selçuk’lulardan Sonra Torbalıların da Sevgisini Kazanmak İçin Yola Çıktı
09.08.2012
A+
A-

Torbalı da Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Çiftçi’nin yerine atanan Uğur İhsan Azap dün görevine başladı. Azap ile Çiftçi’nin aynı dönemde aynı polis kolejinde okuduğu öğrenildi.

MENDERES ilçesine atanan Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Çiftçi’nin yerine atanan Uğur İhsan Azap dün görevine başladı. Selçuk İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı’ndan Torbalı’ya tayin olan Azap, ilçenin gün geçtikçe gelişen ve büyüyen bir bölge olduğunu belirtti. Torbalı’ya tayin olmakla mutlu olduğunu söyleyen Uğur İhsan Azap, “Selçuk ilçesinin Torbalı’ya komşu olmasından dolayı bilgi sahibiydim. Ancak ilçenin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum” dedi. Azap ile Çiftçi’nin aynı dönemde aynı polis kolejinde okuduğu öğrenildi.

‘ASAYİŞ OLAYLARINA ANTRENMANLIYIM’
DAHA önce 2 defa Çeşme, Malatya ve Ankara’da görev yapan Uğur İhsan Azap, Torbalı nüfusunun daha önce görev yaptığı Selçuk ilçesinin nüfusundan 3 kat daha fazla olduğuna dikkat çekti. Azap, “Selçuk’un nüfusu 35 bin, Torbalı’nın ise 130 bin. Dolayısıyla asayiş olayları daha fazla ama ben Çeşme’de görev yaptığım için bu duruma antrenmanlıyım. Çeşme’nin nüfusu yaz aylarında 1 milyonu buluyordu” diye konuştu. Aslen Bitlis’li olan Uğur İhsan Azap, evli ve 1 çocuk babası.

‘POLİS VE VATANDAŞ İLİŞKİLERİNE ÖNEM VERİYORUM’
EN önem verdiği konunun polis ile vatandaş arasındaki ilişkiler olduğunu söyleyen Azap, “Polis, halkına güvenlik hizmeti verebilme adına çalışıyor. Bu yüzden halkla ilişkiler konusuna büyük önem veriyorum. Polis vatandaş ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik önemli adımlar atacağız. Toplum Destekli Polislere büyük görev düşüyor. Ben de TDP’lere önem veriyorum. Takip ettiğim kadarıyla Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Bürosu oldukça aktif. Daha da aktif hale getireceğiz” dedi.

 ‘AHMET MÜDÜR İLE BİRLİKTE ÇALIŞTIK’
MENDERES’E tayin olan Ahmet Çiftçi’yi 1986 yılından bu yana tanıdığını dile getiren Azap, “Ahmet ağabeyim ile Selçuk ve Çeşme’de birlikte görev yapmıştık. Kendisini ilk İzmir Polis Koleji’nde tanımıştım. Kendisini sever ve sayarım. Birlikte görev yapamayacağımız için üzüldüm ama onun adına da sevindim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
  1. Ahmet GÜLEN dedi ki:

    selçuk ilçesine ilk atandığınızda bir kardeş kadar samimi,bir ağabey kadar koruyucu,bir baba kadar babacan olduğunuzu ve dürüst görev yaptığınızı biliyoruz. hep birlikte bunlara tanık olduk ve gördük kimin veya kimlerin sizleri sevip sevmediği değil ilke edinmiş olduğunuz kardeş,ağabey.babacan tavırlarınız …..bunlar çok önemli makamlar gelip geçicektir bıraktığınız olumlu kişilik ve saygınlığınız devam edecektir müdürüm,yeni atanmış olduğunuz görev yerinde başarılarınızın devamını dilerim,(EMEKLİ POLİS MEMURU)

  2. GEÇMİŞİN AYAKİZİ dedi ki:

    SÖZLERİNDE DÜRÜSTLÜK… DURUŞUNDA KENDİMİZİ BULDUK….GİTTİĞİNE SEVİNENLERE İNAT BİZ SENİN AYAK SESLERİN OLDUK…NERDE OLURSANIZ OLUN BİZ SİZİN TEŞKİLATIMIZIN MEŞALASİ OLACAĞINIZA OLAN İNANCIMIZ TAM OLACAKTIR.LAYIK OLMAYANLARA SİZİN GİBİ BİAT ETMEYENLERE SELAM OLSUN ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN….

  3. ccc dedi ki:

    yeni gorevınde basarılar ugur mudurum..selcuk seni özluyecek

  4. Carsi dedi ki:

    Dimdik geldi , kimseye eyilmedi, sessizce Devlet adabina yakisir bir uslupla dimdik ayrildi… Yolun acik olsun mudurum.

  5. isa koç dedi ki:

    Size yeni görev yerinizde başarılar dilerim selçuk sizin eviniz müdürüm unutmayın