site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuklular Ses Veriyor, Okuyucularımızdan Gelenler

Selçuklular Ses Veriyor, Okuyucularımızdan Gelenler
22.09.2014
A+
A-

Değerli Selçuklular; Yaşadığınız ilçe, mahalle ve sokakta karşılaştığınız sorunları, olumsuzlukları, uğradığınız haksızlıkları ya da memnuniyetlerinizi bize yazın. Varsa fotoğraf ve belgelerini de gönderebilir, isminizin açıklanmasını istemediğinizi belirtebilirsiniz. Bunları gazetemizin sayfalarımızdan ve internet sitemizden yetkililere iletelim, onları uyaralım ve sorunlara çözüm üretmelerini sağlayalım. Sizin ve Selçuk’un sesi olabilmek adına iletileriniz ve iletişim için
[email protected] veya 0 506 749 45 80 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Yeterince yerel basın olarak ilginiz vardı.Bu konuda cesur ve tarafsız habercilik yapmanız sıra Selçuk sorunları ile sahaya inmenizi kutluyor, diğer stk.’lara da örnek olur.

  2. Anonim dedi ki:

    o kadar çok sorun var ki selçukta hangisinden başlasak ilk önce otopark desek.

  3. Anonim dedi ki:

    doğalgaz istiyoruz, izban istiyoruz, otopark istiyoruz, fabrikalar lazım, işsizliğin çözülmesi lazım ama bunu yapacak başkan ve yönetim yok ne yazık ki.

  4. Anonim dedi ki:

    Selçuk’lular için ilk ve en önemli sorun sivrisinekler. Allahtan yaz bitti de bu sorun gündemden düştü ancak seneye ne yapacaklar?

  5. Anonim dedi ki:

    Pamucaktaki sivrisineklere kurban oldugumuz yeter
    Belediye olarak burayada birseyler yapilsin burdaki
    HALKAda yazik butun yaz boyunca balkonlarda oturamadik

    Hizmet bekliyoruz……

  6. selçuklu dedi ki:

    en büyük sorun işsizlik.selçukta yerel sektör yok.geceleri gençler sokaklarda tarlalarda esrar içiyorlar.belediyeye işe girmek isteyen binlerce genç var.bir çok insana iş sözü verilmiş.belediye ekmek kapısı değildir.belediye hizmet için vardır.okuyan nesil selçuk dışına kaçıyor,selçuğa faydalı olamıyor.günübirlik çözümlerle selçuğun önü açılmaz.teleferikle,tramvayla selçuklu işsiz gencin sorunlarına çare bulunmaz.bunlar çare değildir.güçlü yatırımları memlekete sokmadan işsizlik aşılmaz.

  7. Anonim dedi ki:

    niye dert yanıp duruyorsunuz başkan gülüyor ya yetmezmi.

  8. Gençlere Yazık dedi ki:

    4 sene önce iş imkanlarının yokluğundan dolayı 21 senedir yaşadığım Selçuk’tan, ailemden, arkadaşlarımdan, geçmişimden, hatıralarımdan ayrılmak zorunda kaldım. Eğer memleketimde adam gibi iş imkanları olsaydı buna mecbur kalmazdım. Sık sık aile ziyaretine gelirim ve ne zaman gelsem gördüğüm manzara aynı. Garaj çakal taksicilerle dolu, esnaf desen aynı. Eğitime verilen önem sıfır. Belediyecilik anlayışı parke taşı değiştirmekten öte gitmiyor ne yazık ki. Bu seçimlerde gelen akpden umutluydum ancak aylar oldu hala bir icraat yok. Belediye binasının girişindeki danışmayı bilmem ne masası diye hizmete açtık diye açılış yapmışlar. E be utanmazlar orası zaten senelerdir vardı. Yazık ki ne yazık memleketime.