site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuklular Kılıçdaroğlu’na 7 Haziran sözü verdi

Selçuklular Kılıçdaroğlu’na 7 Haziran sözü verdi
05.06.2015
A+
A-

Selçuklular Kılıçdaroğlu’na 7 Haziran sözü verdi

Seçimlere iki gün kala İzmir ilçelerini gezen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Selçuk’ta büyük bir coşkuyla karşılandı. Selçuk İstasyon Meydanında “Başbakan Kemal” sloganlarıyla karşılanan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Selçuklulardan 7 Haziran sözü aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir ilçelerini ziyareti kapsamında geldiği Selçuk’ta partilileri ve vatandaşlarca büyük bir coşkuyla karşılandı. Selçuk İstasyon Meydanında Genel Başkanlarını bekleyen vatandaşlar, alanda önce seçim şarkıları ile bir süre halaylar çekerek slogan attılar. Daha sonra Seçim otobüsü ile alana gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal ile İzmir Milletvekili Adayları önce alandaki tüm vatandaşları alkışlarla selamladılar. Daha sonra Selçuklulara seslenen ve konuşmasının başında 7 Haziran sözü isteyen Kılıçdaroğlu, “Sandığa giderken geçen seçimlerde CHP’ye oy vermemiş bir vatandaşımızı beraber götüreceksiniz. Diyeceksiniz ki; ‘Gel kardeşim yaşanacak bir Türkiye için, yoksulluğu olmayan bir Türkiye için, işsizliği olmayan bir Türkiye için, huzurlu ve güzel bir Türkiye için beraber gidelim sandığa ve altı okun altına evet mührü basalım’ Ben bu konuda size inanıyorum ve size güveniyorum” dedi.

7 Haziranın yaşanacak bir Türkiye’nin başlangıcı olacağına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, “Bizim projelerimizi gittiğiniz her yerde anlatın. Bir günümüz kaldı ama her yerde anlatın. Yoksulluğu ortadan kaldıracağız. Asgari ücreti 1500 TL yapacağız. Kamuoyuna açıkça sesleniyorum! Bu seçimde umudum sizsiniz. Bu seçimde sizlere güveniyorum. Yine bu seçimde ilk kez oy kullanacak genç arkadaşlarıma sesleniyorum. Gelecek güçlü Türkiye için, güzel bir Türkiye için, Özgür bir Türkiye için, Yasaksız bir Türkiye için gençler sandığa gelin, CHP’ye oy verin” dedi.

KPSS’ye girip de sıra bekleyen gençlere seslenen Kılıçdaroğlu; “Ne zaman işimiz olacak diye bekliyorsunuz. Ankara’daki beylerin çocukları hiçbir sınava girmeden doğrudan devlet memuru oldular. Bu düzeni yıkacağım. Adil bir düzen, özgür bir düzen getireceğim. Bu ülkede aç insan bırakmayacağım. Esnafın kazandığı, çiftçinin kazandığı, hiçbir evde yoksulluğun olmadığı güzel bir Türkiye’yi, yaşanacak bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Selçuklulara kırmızı karanfil atan Kılıçdaroğlu, seçim otobüsünden vatandaşlarla tokalaşarak onları selamladı.

Selçuklular Kılıçdaroğluna 7 Haziran sözü verdi

kemalkilicdaroglu-selcuk (1)

kemalkilicdaroglu-selcuk (4)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Başbakan Kemal KILIÇDAROĞLU #oyumCHPye