site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklular Kask Takmaya Alışıyor

Selçuklular Kask Takmaya Alışıyor
07.09.2012
A+
A-

Selçuk Polisi Motosikletçileri Kurallara Uymaları Için Ceza Kesmeden Eğitiyor. Bu Konuda Çalışmalarını Yoğun Şekilde Sürdüyor. Bir Haftada en az 100 Kişi Kask Taktı.

SELÇUKLU MOTOSIKLETÇILERE POLISTEN 16 EMIR

Selçuk Emniyeti Müdürü Fatih Çankaya Motosikletlileri kurallara uyan motorsıkletlıler olarak görmek istiyorum dedi. Çalışmalar hızla başladı. Son on gündür, 100 den fazla motosikletli kask takmaya başladı. İlçe Emniyet Müdürü Yardımcısı Oğuzhan Şahin’in bizzat yönettiği polis ekipleri, trafiğin yoğun olduğu yerlerde, kavşaklarda Motosiklet sürücülerini durdurarak, onlarla sohbet edip, 16 maddeden oluşan açıklamaları kuralları içeren broşürleri veriyorlar. Kuralsız motosiklet kullanmanın zarar ve tehlikelerini anlatıyorlar.

Müdür yardımcısı Oğuzhan Şahin; Halkımızın içine girerek onlarla beraber oluyoruz. Ceza yöntemine başvurmadan önce onlara anlatıyoruz. Sabırla da anlatmaya devam edeceğiz. Her gün kask takanların sayısı artıyor. Diğer kurallar da tek tek yerine geliyor. Daha sakin, daha dikkatli motosiklet kullananların sayısı artıyor.

Ama bu tüm iyi niyetimizi su istimal etmeye devam edenler olursa onlara müsamaha göstermeyeceğimizi de bilsinler. Bizim amacımız, huzurlu Selçuk. Kazalar nedeni ile gözyaşı dökmeyen Selçuk olsun istiyoruz dedi.

DHA VEYSEL EROL

NOT: SON GÜNLERDE YEREL BASIN DA SIKÇA YER ALAN KASK OLAYI İLE İLGİLİ BAZI VATANDAŞLARIMIZ BU KONUNUN ÜSTÜNE NE KADAR BU KADAR GİDİYORSUNUZ, MOTOR KULLANANLARLA DERDİNİZ NEDİR GİBİ SORULARLA BİZLERE MESAJ ATIYORLAR. ANCAK ŞUNU UNUTMAYALIM. İNSAN SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİDİR. SONRADAN ÜZÜLMEKTENSE ŞİMDİDEN BAZI ÖNLEMLERİ ALMAK DAHA İYİDİR. ONUN İÇİN KASK TAKALIM. KURALLARA UYALIM, LÜTFEN…

Selçuk Haber Site Yönetimi

YORUMLAR
  1. Çabuk İnanmayan dedi ki:

    Burada yapılması gereken sistem çok uyumlu ve gerçekçi,Aslında kask takmak bizim için düşünülmüş emniyet kemeri gibidir,Ama ceza kesme işlemlerinde biraz daha dikkatli olmakta fayda var çünkü aracını iş v.b. gibi kullananlar ile yanlış ve hırçın kullananları ayırt etmek gerekir.Yinede çok güzel oldu. Emeği geçen herkese Teşekkür ediyorum Saygılar..

  2. ORDAN BURDAN dedi ki:

    Önlem almak çok güzel ama; sürücülerin taktıkları kaskların ne derece güvenli olup yada standartlık derecesinin olup olmadığının da araştırılması gerekir.On beş liralık kask bence yere düştüğün zaman kırılıp kırılan parça insanın kafatasını deler.

  3. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    ben o kasklari gordum sadece kafatasini koruyabilir , yuz kulak agiz burun kazadan sonra paramparça olur yine…. çalismalar çok guzel ama! bu kask isi de egitimden baslasa gelecek için çok daha iyi olur!!!!

  4. selcuklu dedi ki:

    kask takmak trafik emniyeti acısındanbiraz faydalı sunuda yazmak istiyorum motorsiklet kullananların kacında ehliyet var arastırılı yormu yanlız kaskla olmuyor bu işler

  5. Selçuktan dedi ki:

    Kask takmak iyi iyi ama .. Yolda bakıyoruz uzaktan kask , elinize alınca tam bi baret. Buna da bi çare bulmak gerekli fikrimce.