site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuklular 4 Kasım da Anıtkabir’e Gidiyor

Selçuklular 4 Kasım da Anıtkabir’e Gidiyor
09.10.2012
A+
A-

Selçuklular Anıtkabir’e gidiyor. Selçuk Belediyesinin düzenlediği organizasyon ile 4 Kasım günü tren ve otobüslerle Ankara’ya gidecekler.

Son başvuru tarihi 22 Ekim 2012 saat 17.00. Başvurular Selçuk Belediyesine yapılacaktır.

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    çok guzel ve çok anlamli bir organizasyon sukranlarimizi sunuyoruz…

  2. SAGOL BAŞKAN dedi ki:

    hiç bir şekilde yapılan bu hizmetin karşılığı ne para ile nede teşekkür ile ödenemez. artık geneleksel bir organizasyon haline gelen çanakkale, ankara gezileri belediyemizin çok ama çok büyük bir kültür hizmetidir. her türkün görmesi gereken bir yerdir anıtkabir. kurtarıcısının atasının mezarını her türk evladı ziyaret etmesi gerekir. her türk çanakkale ruhunu orada gezer iken yaşaması anımsaması gerekir. bu yüzden bu konudaki duyarlılığını imkan oldukça gösteren CUMHURİYETÇİ, ATATÜRKÇÜ BAŞKANIMIZ H.VEFA ÜLGÜR’ E SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

  3. Anonim dedi ki:

    4 kasımda gidilecek ne zman geri dönülecek bilgisi olan varmı..

  4. selçuklu. dedi ki:

    goturenler geri getirir herhalde!!!!!!!!!!

  5. Anonim dedi ki:

    3 KASIM 2012 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 21.00 DE İLÇE GARAJINDAN OTOBÜSLER KALKACAK, AYNI GÜN SAAT 18.00 DE TCDD SELÇUK GARDAN ÖZEL TREN KALKACAK. OTOBÜSLER VE TREN 04 KASIM 2012 PAZAR GÜNÜ ANKARA’DA OLACAK. OTOBÜSLER KENDİ YOLCUSUNU İNDİRİP TREN YOLCULARINI GARDAN ALIP ANITKABİR’E GÖTÜRECEK. DÖNÜŞ TREN VE OTOBÜSLER İÇİN SAAT 15.00 DE OLACAK. 05 KASIM 2012 PAZARTESİ GÜNÜ SABAHA KARŞI SELÇUK’TA OLUNACAK.