site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuklu Taksiciler Yine Dertli

Selçuklu Taksiciler Yine Dertli
22.03.2014
A+
A-

taksiciler

Selçuk’un Büyükşehir Belediyesine bağlanmasıyla birlikte  “T” plaka sorunu olan ve bu sorunun bir türlü çözülemediği konusunda uzun bir süredir kamuoyunun gündeminden düşmeyen Selçuklu taksici esnafı, bu kez de Otel Pansiyon ve Turistik Eşya satıcıları Odasına bağlı bazı işletme sahiplerinin haksız uygulamalarına takıldı.

“T” plaka sorunu yaşayan Selçuk’taki Garaj Taksi esnafları, şimdi de yaşanan bu haksız rekabetten dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdiler. Selçuk Otel Pansiyon ve Turistik Eşya Satıcıları Odasına bağlı işletme sahiplerinin otel ve pansiyonlarda kalan kendi müşterilerini Meryemana, Efes, Havaalanı gibi ulaşım yerlerine kendi araçları ile götürdüklerini öne süren Selçuk Garaj Taksi esnafları, yapılan bu uygulamayı yaklaşık bir ay önce söz konusu haksız uygulamayı yapan araç plakaları tespit ederek ilgili kurumlara şikayette bulunduklarını dile getirdiler. Sezon başında yapılan bu uygulamaların ilgili Oda yöneticileri tarafından dikkate alınmasını ve bu konuyla ilgili üyelerinin uyarılmasını isteyen Selçuklu Taksiciler, yetkililerce plakaları tespit edilen söz konusu işletme sahiplerine cezai işlem yapılacağını, bu anlamda kimsenin bu konuda mağdur olmamaları için böyle bir haksız rekabetin yapılmamasını istediler.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    zeynel telefirik yapıyor vefa tramvay ..taksiciyi bitirecek bunlar bitirecek

  2. yasar dedi ki:

    herkes kendi islerini yapsin . pansiyoncular bir tane hali saticaz veya fazla konaklama yapsinlar diye baska esnafin ekmegi ile oynuyorlar . dunyanin hic bir ulkesinde boyle bir uygulama yok . o turist gidici ama biz hep bu selcukta kaliciyiz . o insanlar gun boyunca bekliyor evlerine ekmek goturmek icin .