site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’lu Sporcular Zirvede

Selçuk’lu Sporcular Zirvede
31.08.2015
A+
A-

aladaglar

Zirve dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Selçuk Şube üyesi üç sporcu Aladağlar’da ki zirve denemelerini başarı ile tamamladılar.

Selçuk Şube Başkanı Zehra Taşdöven, Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Görür ve başarılı tırmanışçı Sercan Dönmez’den oluşan üç kişilik ekip diğer Zirve Dağcılık üyeleri ile birlikte zirve denemelerini başarı ile tamamladılar. Geçen sene hayatını kaybeden TDF antrenörü ve Zirve Dağcılık üyesi milli sporcu Emrah Özbay anısına Zirve Dağcılık Genel Merkezinin düzenlediği tırmanışlarda Sercan Dönmez Karasay (3550 m.) Zehra Taşdöven ve Şerif Görür ise Emler (3723 m.) zirvelerine tırmandılar.

Tırmanışlar devam edecek

Gerçekleşen tırmanış faaliyeti hakkında açıklamada bulunan Zirve Dağcılık Selçuk Şube Başkanı Zehra Taşdöven bundan sonrada dağ faaliyetlerine ağırlık vereceklerini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti; “Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada şubemizi başarı ile temsil edip Selçuk ilçemizi tanıtmaya devam edeceğiz. İlçemizde dağcılık ve doğa sporları bilinir ve anlaşılır bir duruma geldi. Bu sporun sportif yönü, insan sağlığına ve ilçeye faydaları artık daha iyi kavranmış durumda. Bundan sonra yönetim kurulu olarak yeni sporcular kazanmaya ve Genç Dağcı Projesi ile imkan bulamadığı için dağcılık yapamayanlara fırsat yaratmaya devam edeceğiz. İlçemiz ve çevresinde yaşayan, dağcılık ve doğa sporlarına ilgi duyan herkezi kulübümüze katılmaya davet ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.