site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklu Sporcular Türkiye Birincisi Oldu

Selçuklu Sporcular Türkiye Birincisi Oldu
03.06.2013
A+
A-

Step-Aerobik-turkiye-sampiyonu (1)

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu İZMİR Birincisi olarak gittiği Bolu’dan Türkiye Birincisi olarak döndü. Bu kez de Step-Aerobik İzmir il Birincisi olarak; Türkiye birinciliği için 01.06.2013 Cumartesi günü Bolu’daydı.

02.05.2013 günü Bornova Kolejinde yapılan il seçmelerinde il birincisi olan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Türkiye Birincisini belirleyecek karşılaşmalar için Bolu’ya gitti. Bolu da değişik illerden il birincisi olarak finale gelen 8 ilin step takımıyla yarışarak Türkiye Birinciliğini elde etti.

Okul Müdürü İlyas KIROĞLU ” Egem SÖNMEZ; Sena Nur URAL, Sinem ÇİFTÇİ, İrem BÜYÜKAFES, Ceren YOLCU, Ceren CİNGÖZ, Selda GÜMRAH ve İrem OSKA’dan oluşan okul takımıma güveniyordum. Bolu’dan iyi bir dereceyle döneceğimize de inanıyordum. Bilgi yarışmasında aldığımız başarıdan sonra bu yarışmada da çocuklarımızın Türkiye Birinciliğini okula kazandırmış olmaları Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu’nun öğrencilerine dersin yanında Spor ve sosyal aktiviteleri de sevdirdiğinin ve önemsettiğinin göstergesidir. Öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanmasında bize yardımlarını ve katkılarını esirgemeyen Zuhal Fitness Jimnastik Gençlik ve Spor Kulübüne ve Bolu’ya kadar gelerek çocukların yanında olan Selçuk Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Bahadır UYGUR’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

15.450 puanla Selçuk Gazi Mustafa Kemal Ortaokulunun birinciliği aldığı yarışmada, Sakarya 21 Haziran Orta okulu14.450 puanla ikinci, üçüncülüğü 14.400.puanla Denizli Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim okulu aldı.

Liselerde birinciliği Denizli Lisesi kazanırken, Küçükler kategorisinde Konya Esentepe Selçuklu Özel Esentepe Ortaokulu birincilik kupasını kaldırdı.

Step-Aerobik-turkiye-sampiyonu (2)

Step-Aerobik-turkiye-sampiyonu (3)

Step-Aerobik-turkiye-sampiyonu (4)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    BAHADIR hocayı İLYAS hocayı ve bütün sporcu evlatlarımızı tebrik ederiz. en alt fotodan 1 kişi hariç….

  2. BARIŞA DOĞRU dedi ki:

    İLYAS KIROĞLU,MÜDÜRÜMÜZÜ,BAHADIR HOCAMIZI,İL BİRİNCİSİ OLAN,DEĞERLİ SPORCULARIMIZI,DESTEK VEREN,GÖNÜL VEREN ,DEĞERLİ VELİLERİMİZİ,SABRİ HOCAMIZI,İNCİ HANIMI,TÜM ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDER, SAYGILAR SUNARIM. SİZLERİ SEVEN ESKİ DOST.