site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuklu Kadınlar Kampta

Selçuklu Kadınlar Kampta
28.08.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi Yaz Kampı’nın son konukları Selçuklu kadınlar oldu.

SEGEM (Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi) işbirliği ile düzenlenen 29 Ağustos’a kadar sürecek olan kampa 35 kadın katıldı.

Selçuk Pamucak sahilinde düzenlenen kampta 3 gün boyunca doyasıya eğlenecek olan kadınlar, Toplumsal Cinsiyet ve Şiddet Eğitimi’nin yanı sıra tasarım atölyesi, spor, film gösterimi, kamp ateşi gibi etkinlikler de gerçekleştirecek.

Gündelik yaşamın koşturmacasından sıyrılarak farklı bir atmosferde olmanın tadını çıkartacak olan Selçuklu kadınlar enerji depolayacak.

YORUMLAR
  1. ÇARDAKTA BÜYÜDÜK dedi ki:

    İyi güzel süperde. Kardeşim eskiden oralara insanlar çadır kurardı çardak kurardı. Ön tarafta başta vasfi amca olmak üzere selçuklular arkadada genelde torbalıdan ve dışarıdan gelenler çadır kurardı. Şimdi orası koca panolar örtülerle kapalı.Ne gerek var bu uygulamaya anlamış değilim. Yazın hafta sonu bine yakın insanın girip çıktığı Segaşın marketinde doğru düzgün bir şey yok. Oraya pikniğe gelenlerin alışveriş yapacağı selçuğa para bırakcağı bir işletme bu kadarmı kötü idare edilir. Enteresan. Hemen sallamayın CHP liyim. yine oyumu CHP ye vercem ama yani biraz ilgi biraz alaka lütfen…