site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklu Gazilerden Belediyeye Yer Tepkisi

Selçuklu Gazilerden Belediyeye Yer Tepkisi
07.10.2013
A+
A-

ozel-haber-gazilerden-belediyeye-yer-tepkisi

İzmir’in Selçuk ilçesinde 15 yıldır belediyeye ait Anfi Tiyatro altındaki dükkanlarda dar bir alanda bulunan Selçuk Muharip Gaziler Derneği, üyeler tarafından kapatıldı.

Tüm gaziler olarak bu ülke için fedakarca canlarını ortaya koyduklarını, ancak bu fedakarlığının karşılığını Selçuk’ta alamadıklarını ifade eden Selçuk Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selim Ertana, dernek olarak Selçuk’taki yetkililerden tek istedikleri şeyin daha geniş ve sağlıklı bir dükkana geçmek olduğunu ifade etti. 15 yıldır Selçuk Belediyesi’ne ait bir dükkanda faaliyetlerini sürdürdüklerini, ancak bu dükkanın oldukça küçük olması ve rutubetli olması nedeniyle dernek üyeleri ile bir araya gelemediklerini dile getiren Ertana, bu konuda gerek ilçe yetkililerinden destek istediklerini her bayramlarda ve platformlarda dile getirdiklerini, ancak herhangi bir sonuç alamadıklarını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde kutlanan Gaziler Günü’nde Selçuk Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür’ün misafiri olarak belediyede bir araya geldiklerini ve burada Başkan Ülgür’den yeni yer sözü aldıklarını hatırlatan Ertana, “Başkanımız yapılacak olan yeni kültür merkezinde derneğimize de yeni bir yer vereceğini, ancak bu proje hayata geçene kadar dernek binamızın yanındaki binanın kullanımını sağlayacağı sözünü verdi. Ancak sayın Başkanımızın bahsetmiş olduğu bina maalesef bizlere yine verilmedi. Bizlerde dernek yönetim kurulu üyeleri olarak aldığımız bir kararla 15 yıldır bulunduğumuz bu küçük ve sağlıksız dükkanı terk ediyoruz” diyerek tepkisini dile getirdi.

Dernek levhasını ve bayrağını indirip, dükkan içinde bulunan malzemelerini boşaltan Selçuklulu gaziler, üzüntüyle dernek binasından ayrıldılar.
Haber: Nilüfer Öztürk Silay

YORUMLAR
  1. AKP selçuk ilçe dedi ki:

    Gazilerimize sesleniyoruz size yine biz sahip çikacagiz merak etmeyin geliyoruz

  2. İZMİR dedi ki:

    Sen önce Vatanına sahip çık. Ülke lime lime edilip her gün bir parçası satılıyor.

    1. Anonim dedi ki:

      bi aynaya bak istersen…

  3. Martı dedi ki:

    Bu vatan için canlarını veren şehitlere, şehit yakınlarına ve gazilere ne zaman sahip çıktınız ki şimdi sahip çıkacaksınız. Siz ancak onları şehit ve gazi yapanlarla masa başına oturup birlik olursunuz. Burda masal okumayın. Komik oluyorsunuz.

  4. selçukkk dedi ki:

    gazilere seslencegıne saygılı ol yanına git dinle… sonra sehıtleri ve gazileri siyasete alet etmeyin onlar şu bana sahip çıksın, bu bana sahip çıksın diye bu ünvanları almadılar! biraz utanın ve onlara saygı gösterin bu yeter heralde

  5. Anonim dedi ki:

    yeri ve zamanı gelince mikrofonu eline alınca sevgili chp liler en vatansever oluyorlar ama icraate gelince hiçbir şey yok.
    solcu yada sola yakın ne kadar dernek varsa hepsine yer veren chp li belediye iş gazilere gelince yan çiziyor.
    neyse 6 ay daha en fazla zamanınız kaldı sonrası mı size bye by…

  6. İZMİR dedi ki:

    Şehitlere kelle diyen bir başbakanın kullarından ancak bu beklenir.

  7. yildiz dedi ki:

    Gazilerimizi seviyoruz.onlar başımızın tacı

  8. Anonim dedi ki:

    hiç kimse; bu yüce mertebeye ulaşmış insanları siyasete alet etmeye çalışmasın ! bakıyorum yorumlarda başlamışlar hemen bir tarafa çekmeye. o yorumu yazanlar nasıl bir düşünceye sahipsiniz anlamakta güçlük çekiyorum. gidin gazilerinizi tanıyın onlarla sohbet edin konuşun..

  9. Anonim dedi ki:

    gazilerin yanında duruyorum demek en son akp lilere düşer chp li derneklere yer veriyor derken gaziler akp li mi demek istedin