site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklu Esnaflara Sağlık Müjdesi

Selçuklu Esnaflara Sağlık Müjdesi
04.12.2013
A+
A-

ESNAF ODSI PROTOKOL 2

Özel Universal Kuşadası Hastanesi, Kuşadası, Söke ve Didim’de bulunan kurumlardan sonra Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odasını da anlaşmalı kurumlar arasına aldı. Hastane Anlaşmalı Kurumlar sorumlusu Murat Akan ve Duygu Şakar Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında bundan böyle Odaya kayıtlı tüm Esnaflar, Özel Universal Kuşadası Hastanesinden yararlanabilecekler.

1974 yılında kurulan ve toplam 7 şehirde, 11 hastanede faaliyet gösteren Universal Hastaneler Grubu, 2012’de Kuşadası’nda hizmete açılan Özel Universal Kuşadası Hastanesi, 10.000 m2’lik kapalı alanda 66 yatak kapasitesi, kapsamlı yoğun bakım ünitelerine ve 3 tane ameliyathaneye sahip. Hizmet verdiği tüm tıbbi ve cerrahi branşların arasında Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Beyin Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, Genel Cerrahi, Plastik Cerrahi ve Üroloji branşlarıyla öne çıkan Hastane; Kuşadası, Söke ve Didim’de bulunan kurumlardan sonra Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odasını da anlaşmalı kurumlar arasına aldı. Buna göre oda üyelerine ve birinci derece yakınlarına ayrıcalık tanınacak. Hastane Anlaşmalı Kurumlar sorumlusu Murat Akan ve Duygu Şakar, Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller ile protokol imzaladı.

İmzalanan protokol çerçevesinde Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası çalışanları, üyeleri ve bakmakla yükümlü oldukları birinci derece yakınları tedavi giderleri hastane bünyesinde verilen tüm yatılı (ameliyat ve medikal tedavi ) ve ayaktan hizmetler (muayene, laboratuar, radyoloji) için; hastanenin cari fiyat listesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu Yasal Fark ücreti üzerinden (SGK Katkı Payı Olan 12,00 TL hariç ) cari fiyat listesi üzerinden yüzde 20 ve Sosyal Güvenlik Kurumu Yasal Fark ücreti üzerinden yüzde 20 indirim uygulanacak. Ayrıca mevsimsel ve meslek hastalıklarına istinaden Üroloji, Kulak Burun Boğaz, Göz Hastalıkları branşlarından ( SGK Katkı payı olan 12,00 TL hariç ) herhangi fark ücreti alınmayacağı öğrenildi.
HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

ESNAF ODSI PROTOKOL 1

ESNAF ODSI PROTOKOL 3

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Figen dedi ki:

    bedava sanki yapacaklarda boy boy resimler veriyorlar
    ne faydası olacak şimdi biz esnafa bu imzaların

  2. artemis dedi ki:

    babalarinin hayirina mi yapiyorlar sanki …. sanki bedava

  3. Calisan dedi ki:

    Universal kusadasi hastannesi anlasmalardan once hastanedeki calisanlarinin paralarini odesin ilk once.Bu kadar calisanlarin alin teri olan emeklerinin karsiligini vermeyen bi hastanenin boyle anlasmalar yapmasi cok komik ve rezil…