site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklu Basketbolcuların UNESCO desteği

Selçuklu Basketbolcuların UNESCO desteği
26.05.2015
A+
A-

Selçuklu Basketbolcuların UNESCO desteği (2)

Selçuk Basketbolunda yeni bir dönem başladı. Selçuk Belevi Gençlerbirliği Spor Kulübü bünyesinde kurulan basketbol takımı Büyük Erkekler Amatör Basketbol Ligi İzmir Grup Maçlarına katılan takım ilk maçına çıktı.

“Efes UNESCO Yolunda ”yazılı formalarla sahaya çıktılar

Uzun süredir Selçuk’ta bir basketbol takımının olmamasından kaynaklanan boşluğu doldurmak için harekete geçen Selçuk Belevi Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Ramazan Aşçı ve Selçuk Belediyesi Spor Koordinatörü Harun Kutlu’nun ortak çalışmaları ve Selçuk Belediyesi’nin desteğiyle kurulan basketbol takımı ilk maçına “Efes UNESCO Yolunda” baskılı formalarla çıktı. Selçuk esnafının desteği ile kurulan takım 4 aylık çalışmanın sonunda 20 takımın mücadele edeceği grup maçlarına başladı.

Büyük Erkekler Amatör Basketbol Ligi’nde 6 takımın bulunduğu C Grubu’nda mücadele edecek olan Selçuk Belevi Gençlerbirliği Spor Kulübü 6 takımın bulunduğu grupta toplamda 5 maçta oynayacak. Her gruptan iki takımın bir üst final grubuna yükseleceği mücadelelerde Selçuk’u temsil eden basketbol takımı final grubuna yükselirse 5 maçta daha Selçuk’u temsil edecek.

Selçuk Belediyesi desteğiyle maça giden takım ilk çıktığı maçta 81- 75 yenilmesine rağmen gelecek maçlarda umut vadetti.

Selçuklu Basketbolcuların UNESCO desteği (1)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    bu sporculardan basketçilerden selçuklu olan kaç kişi var,
    yalan, yanlış işlerle kandırmayın insanları.

  2. hasan işler dedi ki:

    Ulen adam olun biraz. Her şeye muhalefet etmeyin. Resimlerde görünen kişilerden sadece Harun hocamın arkasında bulunan otobüsün koridor kısmında ki arkadaş hava üniversitesinde okuyor diğer iki resimdeki tüm oyuncular ve resimler çekildiğinde orada bulunmayan tüm oyuncular selçuklu.Yıllardır ilçemizde Basketbol dalında bir faaliyet olmadı böyle bir takım çıkıp yıllar sonra bir turnuvaya katılım olduğu için gurur duyacağınıza nereden çamur atacağım diye ve birde ismini bile açıklamaya korkan kendini bilmezler insan ayrımı yapıp saçma sapan yorum yapıyorlar. İlçemizde yaş ortalaması olmadan kurulan bu takımın içerisinde gerek 48 yaşına kadar ben gerekse de 15 yaşına kadar gençlerimiz var. Spor yapmaya hevesli bu kadar insanın yöneticinin hocalarının hakkını kendini bilmezlere yedirmem. Sizin gibi kendini bilmezler yüzünden yıllardır sporun içerisine siyaset ve her türlü ayrımcılık girdiği için. bir arpa boyu yol alınmadı. Sizin gibi lerden gölge etmeyin başka birşey istemiyoruz

    1. Basket Sever dedi ki:

      Harun denen kişi siyasetle oradadır.Ancak basket takımının olması güzel. Daha doğrusu sporun her branşının olması gerekli. Gençlere başarılar dilerim.

      1. hasan işler dedi ki:

        Hangi siyasetten bahsediyorsun. Adını zigrettiğin kişi yıllarca bu meslek için okumuş ve aynı zamanda yıllarca da eski selçuk belediye sporda basketbol oynamış bir selçukludur. Sizin gibi örümcek kafalıların her şeye siyaset sokmanızdan bıktık ardık. Düşün artık bu insanların yakasından. Herkesin kendine göre bir siyasi görüşü vardır. O oncu bu buncu diyerek yıllardır ilçemize gerçekten her konuda hizmet ede bilecek genç beyinleri ilçemizden uzaklaştırdınız..İlçede uyuşturucu almış başını gidiyor biz burda yediden yetmişe spor yapmak isteyen herkese bir çok dlada spor yaptırmaya çalışıyoruz sizin gibi örümcek kafalılar hala her şeye siyaset sokmaya çalışıyorsunuz. DÜŞÜN YAKAMIZDAN ARTIK

    2. Anonim dedi ki:

      asıl senin gibiler yüzünden belediyespor diye bi kurum gitti. madem çok biliyorsun desteklediğin başkanına sor bakalım ilk icraatı ne oldu. ben söyleyim belediye sporu bitirmek için pamucak segaşı tahliye etti.

      1. hasan işler dedi ki:

        Ben sana bilmediğin çok şeyi söyleyeyim isimsiz kahraman. İlk önce adam ol ismini yaz. Sonra gelelim tüm söylediklerinize. Yılarca benim kurulmasında öncülük ettiğim o belediye sporun yıllarca nasıl siyasi rant olarak kullanıldığını sen bir bana açıkla ve yıllarca belediye kasasından aktarılan bir trilyon dörtyüz kırk yedi milyar`ın esabını ver bu kadar büyük bir meblala ilçemize bir spor tesisimi kurdunuz bizim bilmediğimiz yetmedi segaş üzerindeki hisseleriniz yetmedi parklar , yetmedi yüzme havuzu ( yıllarca hiç bir masraf yapmadan kullandığınız o tesis. sitede son hali var şuan bakıma giren ne hala getirdiğinizi görün) dükkan gelirleri, yetmedi pamucak tesisleri oda yetmedi kendiniz bile kiracı olduğunuz pamucak tesiserini başkalarına yasal olmayan bir şekilde kiraladınız. Benim ağzımı açtırma akıllı ol. Yıllarca belediyenin kanını emdiniz. Yıllardır bu kadar tesislerden gelen paralarla ne yaptınız. İlçemize bir kapalı spor salonumu, bir futbol sahasımı ne yaptınız açıklayın da adamlığınızı görelim

  3. sercan dedi ki:

    Selçuk un bu tür sosyal faaliyetlere ihtiyacı var gençlerimiz sokaklarda sigara alkol gibi kötü alışkanlıklari olacağına spor yaptıralimm yapanlarada köstek değil destek olalım Harun abi hevesiniz kirilmadan devam.