site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’a hastane müjdesi

Selçuk’a hastane müjdesi
26.02.2016
A+
A-

İzmir Milletvekili ve AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kerem Ali Sürekli, yakından takip ettiği, yeni Selçuk Devlet Hastanesinin inşaatına başlanacağı müjdesini verdi.

Sürekli “Yeni Hastanemizin aslında uzun süre önce ihalesi gerçekleştirilmiş ancak Kamu İhale Kurumuna yapılan itirazlar neticesinde süreç uzamıştı. Bizde bu süreçlerin hızlandırılması yeni hastanemizin bir an önce hizmete girmesi için konuyu yakından takip ediyorduk. Artık süreç tamamlandı, itirazlar karara bağlandı ve hastanemizin sözleşmesi yüklenici firma ile yapıldı. Şimdi kısa zamanda temel atma törenini gerçekleştirecek ve yine hızlı bir şekilde inşaatı da tamamlanarak inşallah Selçuk İlçemiz modern ve yüksek standartlarda sağlık hizmetlerine kavuşmuş olacak” diye konuştu.

Yeni Selçuk Devlet Hastanesi hakkında bilgi veren Sürekli “50+25 yataklı olarak temeli atılacak olan Selçuk Devlet Hastanemiz, bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşılayacaktır. Sözleşme imzalanmış olup sözleşmeye göre yapım işi 400 gün içinde tamamlanacaktır. Hastanemiz toplam 12 bin 500 metrekarelik bir kapalı alana sahip ve ihale bedeli ise 17,5 Milyon TL dir. Selçuk Devlet Hastanesi için şu an 10 bin metrekarelik alan tahsis edilmiş olup ihtiyaç duyulması halinde ise 30 bin metrekarelik genişleme alanı mevcuttur” dedi.

Selçuk’un kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Sürekli, “İzmir’imizin her köşesinin, her ilçesinin benim için ayrı bir anlamı, ayrı bir güzelliği vardır. Selçuk’ta benim Ata toprağımdır. Bu nedenle Selçuk ilçemize böyle bir eser kazandırılması bana ayrı bir mutluluk veriyor. Sadece Selçuk için değil İzmir için, Türkiye için var gücümüzle çalışıyoruz. Allah bizi bu yolda mahcup etmesin. Böyle muazzam bir eseri bizlere kazandıracak olan, başta Sayın Başbakanımız olmak üzere, Sağlık Bakanımıza ve emeği geçen herkese Selçuklu hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR
  1. Leprikon dedi ki:

    Hastane teee ebesinin örekesinde olacak değil mi? Millet yolda giderken ana avrat sayıp sövecek yanlız uyarayım

  2. Anonim dedi ki:

    Eee Zeynel Bakıcı başkan seçilince ertesi gün hastane kapılarına koca koca afişler astılar. Müjde 100 günde hastanemizi yapıyoruz dediler. Bu ne şimdi ? Artık komik bile değilsiniz. Bi gidin artık düşün yakamızdan beceriksizler..

  3. selcuk dedi ki:

    yerel seçimleri almasaydınız hastane yapılmayacakmıydı? tarımsal sanayi alanı içersine hastane yapmak hangi akıllının fikri çok merak ediyorum. sırf bedava arazi diye üstelik şuan mevcut hastaneden daha fazla kapasiteye sahip olmayacak bi proje için aylardır ahkam kesiyorsunuz ama onu bile beceremediniz. yazık bu ilçenin değerlerini 2 yılda erittiniz. siz hiç etrafınıza bakmazmısınız kuşadası ve torbalı dibimizde hastane onlarınki bizimki biraz sağlık ocağı statüsünde kalıyor onların yanında. onlar kadar büyük olsun demiyoruz ama 50+25 düşünülmesi gereken bir proje. 10 sene geçmeden ek bina diye projeler üretmeye başlanır. yazıklar olsun beceriksiz proje üretenlere. 2 yılda 50 yataklı hastaneyi bile yan yattı çamura battı diye bahaneler üretip geçiştiriyorsunuz.son 3 yılda da devletin buraya pek bişey yapacağına ihtimal vermiyorum çünkü yerel ve merkezi kapışması bi takım hizmetlerin önüne geçiyor.