site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Yörük Şenliği’ne hazır

Selçuk Yörük Şenliği’ne hazır
20.03.2015
A+
A-

polis haftası banner

Selçuk Belediyesi ile Selçuk Efes Kültür ve Turizm Vakfı işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenecek olan geleneksel Barutçu Yörük şenliği için hazırlıklar tamamlandı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, sabah erken saatlerde köy meydanında başlayacak2.Geleneksel Barutçu Yörük Şenliği’ne 7’den 70’e herkesi beklediklerini söyledi. Yörük kültürünü tanıtmak ve yaşatmak amacıyla düzenlenen ve geç saatlere kadar sürecek şenlik de TRT sanatçısı Fatma Neşe sahne alacak.

Zeybek ekibi gösteriyle…

Selçuk Belediyesi ile Selçuk Efes Kültür ve Turizm Vakfı işbirliğiyle 22 Mart 2015 Pazar günü saat 10:00’da köy meydanında başlayacak olan şenlikler, açılış konuşmalarıyla devam edecek. Zeybek ekibinin gösterilerinin ardından, davul zurna ekibi tüm katılımcılara resital sunacak.

“Geniş katılım bekliyoruz”

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve Selçuk Efes Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı Mahmut Kapıcıbaşı,geçtiğimiz yıl geniş katılımla gerçekleştirilen şenliğin bu yıl daha coşkulu geçmesini beklediklerini söyledi. Bakıcı ve Kapıcıbaşı, tüm Selçuk ve çevre halkını yörük kültürünü tanıtmak ve yaşatmak adına düzenlenen 2.Geleneksel Barutçu Yörük Şenliği’ne davet etti.

Şenlik için Pazar sabahı saat 09.00’da Selçuk Belediyesi önünden bölgeye servis araçları hareket edecek.

MAHMUT KAPICIBAŞI

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Bu tür masrafların sponsoru kim?Belediye mi?Vakıf mı?Ya da bir firma mı?Bunu kamuoyunun bilgisine sunmak lazım.

  2. Anonim dedi ki:

    Ne farkeder

  3. spartaküs dedi ki:

    sponsoru merak eden anonim. Sana Ne.