site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Yeni Mesire Alanına Kavuşuyor

Selçuk Yeni Mesire Alanına Kavuşuyor
21.03.2017
A+
A-

Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’ndaki sertifika dağıtım törenine katılmak üzere Selçuk’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, salondaki programa katılmadan önce Sekiz Eylül ilk ve ortaokul öğrencileriyle birlikte fidan dikerek burada Şahabettin Dede Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibinin gösterisini izledi.

Efes Tiyatro Salonu’ndaki sertifika dağıtım törenine katılan bakan Eroğlu ilçeden ayrılmadan Selçuk Belediyesi’ni ziyaret etti. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’ nu Selçuk’ta ağırlamaktan dolayı ilçe halkı adına onur duyduklarını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Selçuklular olarak ilçemize verdiğiniz destekler için sizlere müteşekkiriz. Sizlerden her türlü desteği alıyoruz. Meteoroloji binasının Hükümet Konağı olarak değerlendirilmesinde dahi iki kez değişiklik yaptık. Sağolun! Bizleri kırmadınız. Allah razı olsun. Bu sayede Selçuk birde adliye sarayı kazanmış oldu” dedi.

Selçuk ilçesinin, hükümetin yaptığı ve devam eden hizmetlerden yararlandığını belirten Başkan Bakıcı; “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, bakanlarımıza ve bölge milletvekillerimize 15 yıldır yapmış oldukları hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bu hizmetler devam edecektir. Devam etmesinin her halükarda şartı da evettir, “evet” diyoruz. Biz toplumumuza inanan, güvenen insanlarız. Onların sağduyulu hareket edeceğine inananlardanız. Bu konuda da Allah bizi mahcup etmeyecektir. Tekrar, tekrar Sayın bakanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz ” diye konuştu.

Selçuk Belediyesi ziyaretinde belediye çalışmalarını tebrik ve taktir etmek için geldiğini belirten Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yaptığı konuşmada ; “Selçuk için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Bakan Eroğlu, ilçede mesire yeri için belediyenin talep ettiği alan için Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez’ e talimat vererek “Pamucak – Arvalya mevkiindeki alanı kısa sürede toparlayarak Selçuk’a yakışır bir mesire yeri olarak kazandırıp, bir protokolle belediyemize verelim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.