site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Ülkü Ocakları’ndan Türkmenlere Gıda Yardımı

Selçuk Ülkü Ocakları’ndan Türkmenlere Gıda Yardımı
03.07.2015
A+
A-

turmenlere-yardim (1)

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Selçuk İlçe Başkanlığı Ramazan ayı dolayısı ile Türkmenler için Ramazan Kolisi yardımı topladı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Selçuk İlçe Başkanı Memiş Esener, Ramazan ayı dolayısı ile Ülkü Ocakları olarak zulüm gören ve ihtiyaç sahibi olan Türkmenlere yardım için Ramazan kolisi kampanyası düzenledik. Kampanyamızı duyan birçok Selçuklu hayırsever vatandaşımız bizlere ulaşarak destek oldu. Türkmen kardeşlerimize yardım elini uzatan tüm hayırsever Selçuk halkına çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun dedi.

‘DESTEĞİMİZİ SOMUT OLARAK ORTAYA KOYMAYI HEDEFLİYORUZ’

Konu ile ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Selçuk İlçe Başkanı Memiş Esener “Ramazan ayı dinimizin de kutsal saydığı üzere birlik, beraberlik ve dayanışma bağlarımızın da güçlenmesi gerektiği bir aydır. Dolayısıyla bizlerde bu ayımızda Selçuk İlçe Teşkilatı olarak elimizden gelen gayretimizi göstererek ihtiyaç sahibi soydaşlarımızın yanlarında olmaya çalıştık. Türkmenlerimiz için Ramazan kolisi yardımları Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından başlatıldı. Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’da, bu kampanyamız ile bir an olsun aklımızdan çıkmayan, hikayeleri ile kah gözümüzü yaşartan, kah gönlümüzü sızlatan çilekeş soydaşlarımıza olan desteğimizi bir kez daha somut olarak ortaya koymayı hedefliyoruz. Bu kapsamda, çeşitli gıda malzemelerinden oluşan Ramazan kolileri kampanya sonunda ülkemizde bulunan soydaşlarımıza yine bizzat Ülkü Ocakları tarafından teslim edilecektir” dedi.

‘ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRECEĞİZ’

Memiş Esener, “Bu yardımlar, işgalci Çin’in zulmünden dolayı ülkemize iltica eden Uygur Türkleri, Suriye’deki insanlık dışı uygulamalardan dolayı anavatan bildikleri Türkiye’ye sığınan Suriye Türkmenleri ve terör örgütünün baskıları sonucunda göç eden Irak Türkmenleri başta olmak üzere ihtiyaç sahibi soydaşlarımıza ulaştırılacaktır. Bu yardım kampanyamız kapsamında, öncelikli ve acil ihtiyaç olan, Ramazan kolisi ve bebek bezi haricinde başka ayni ve nakdi yardım kabul edilmeyecektir. Yardımlarınız ile gönüller tekrar fethedilecek, genç dimağların ümitleri yeniden filizlenecektir. Ülkücü Hareketin gönül coğrafyamız ile olan muhabbet köprüleri güçlenecek, soydaşlık ve yardımlaşma bilincinin şuuru nesiller boyunca etkisini hissettirecektir. Dolayısı ile bizlerde mübarek Ramazan ayı içerisinde üzerimize düşen görevimizi yerine getireceğiz. Bu vesile ile idrak ettiğimiz bu mübarek ayın, Türk-İslâm âleminin zulüm ve baskı altında geçirdiği son ‘Ramazan’ olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ederim” dedi.

turmenlere-yardim (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    helalll