site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Ülkü Ocakları’ndan Kurban Derisi Çağrısı

Selçuk Ülkü Ocakları’ndan Kurban Derisi Çağrısı
12.09.2016
A+
A-

‘Ülkücü Harekette yardımlaşmayı ve dayanışmayı kuvvetlendirmek için bu bayram Türkiye genelinde kurban derilerimizi ÜLKÜ OCAKLARI’na Bağışlıyoruz!’ sloganıyla yola çıkan Ülkücü Hareket, Selçuk’ta da kurban derilerinin bağışı konusunda çağrıda bulundu.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Selçuk Şubesi adına açıklama yapan Başkan Memiş Esener, “Türk Milleti’nin istikbalinin teminatı olan Ülkü Ocaklarımıza sahip çıkma noktasında milli ve manevi hasletlere sahip, şuurlu, şahsiyetli ve vakar sahibi ülkücü nesillerin varlığına sizler de katkıda bulunun. Ülkü Ocakları; ilim, iman, ahlak ve ülkü temelinde hareket ederek düzenlediği konferans, seminer, panel ve sohbetlerle vatanını ve milletini yıkıcı fikirlere karşı mücadeleyi amaç edinmiş gençler yetiştirme gayesindedir. Zor şartlar altında kendi imkanları çerçevesinde ocaklarımızı tüttürmeye azmeden genç ülküdaşlarımıza destek olmak, hele hele bu günlerde milli bir vazife niteliğindedir. Selçuk Ülkü Ocakları olarak siz değerli ülküdaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz; Bu kurban bayramında kurban derilerinizi Ülkü Ocağımıza bağışlayınız. Bunu yapmakla çok önemli bir görevi yerine getireceğinizi unutmayınız” şeklinde konuştu.

Kurban derilerinizi Selçuk Ülkü Ocaklarına ulaştırmak için telefon numaraları…

MEMİŞ ESENER: 05067494580
CEMİL ESENER: 05438136579
ALİ KÖYYERLİ: 05558233012
ALİ DİNDAR: 05386418605
MEHMET KUNT: 05396904582
LEVENT ALBEYOĞLU: 05364412331

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.