site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Ülkü Ocakları’ndan Bayram Mesajı

Selçuk Ülkü Ocakları’ndan Bayram Mesajı
07.08.2013
A+
A-

memisesener-selcuk-ocak

“ İzmir Selçuk Ülkü Ocakları bir Bayram Mesajı yayınlayarak Selçuklu hemşehrilerinin nezdinde Türk-İslâm âlemi’nın Ramazan Bayramı’nı kutladı. „

Başkan Memiş Esener’in imzasıyla yayınlanan Bayram Mesajı şu şekilde:

Manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı mübarek Ramazan ayının bitimiyle birlikte idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı’nın içinde bulunmaktayız.

Dayanışma ve yardımlaşma duygularının güçlendiği, bir arada olmanın önemsendiği böylesi zamanların toplum hayatımızda ayrıcalıklı bir yeri vardır.

Ancak ne yazık ki; huzur ve esenliğin kaybolduğu, tartışma ve gerginliklerin yükseldiği bir dönemde Ramazan Bayramı’nı karşılamış bulunmaktayız.

Tuzaklarla dolu çok boyutlu bir bağımlılık alanının çekim merkezine kıstırılmaya çalışılan ülkemiz; siyasi sorumluluk sahipleri tarafından ateşlenen kavga ve çatışma ortamı nedeniyle dirlik ve sükûnetini büyük ölçüde kaybetmiştir.

Planlı ve sistematik bir biçimde sürdürüldüğüne dair güçlü emareler bulunan gerilim ortamından; fayda ve çıkar sağlayanları esasen milletimiz artık çok iyi bilmektedir.

Aziz millet fertlerinin, sonu ve amacı olmayan hastalıklı tartışmalardan dolayı maneviyatının olumsuz bir şekilde etkilendiği şu günlerde, bayramla beraber bir nebze de olsa huzur ve mutluluğun hâkim olması en temel dileğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Selçuk ta yaşayan tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Bayramın Türk-İslam âlemine huzur, saadet ve güzellikler getirmesini diliyor, ülkemiz, milletimiz ve insanlık için yeni bir doğruluşa vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyoruz.

Memiş ESENER
Selçuk Ülkü Ocakları Başkanı

NOT: BAYRAMLAŞMA BAYRAMIN 2.GÜNÜ SAAT:17.00 ‘DA YAPILACAKTIR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.