site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Travel Turkey Fuarı’nda

Selçuk Travel Turkey Fuarı’nda
08.12.2015
A+
A-

UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne adını yazdıran Selçuk, Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılıyor. Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey Fuarı 10- 13 Aralık 2015 tarihlerinde Gaziemir’de yer alan Fuar İzmir Alanı’nda gerçekleşecek. Travel Turkey İzmir Fuarı’nda UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmiş bir kent olmanın gurur ile katılacak olan Selçuk’un tanıtımı Selçuk Belediyesi tarafından Salon C- D- 115 Nolu stantta yapılacak.

Selçuk Belediyesi, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen, Travel Turkey İzmir Fuarı’na Selçuk’un turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginlikleriyle yer alacak. 32 metrekarelik alanda UNESCO kenti Selçuk, Efes, Meryem Ana, Saint Jean, İsabey Camii gibi dünyaca önem arz eden tarihi değerlerinin yanı sıra incir, mandalina, şeftali zeytinyağı gibi bölgesel tarım ürünleri ve ilçeyi her yıl ziyaret eden leylekleriyle de tanıtılacak.

İki stantta tanıtım yapılacak

Selçuk’un tanıtımı Selçuk Belediyesi’nin 32 metrekarelik standının yanı sıra Selçuk İlçe Turizm Müdürlüğü tarafından açılan stantta da yapılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı’na dünyanın değişik ülkelerinden tur operatörleri, seyahat acenteleri, rent a car şirketleri, oteller, sağlık turizmi hizmeti veren hastanelerin yanı sıra belediye ve beldeler de katılıyor.

Bu yıl, UNESCO’da adaylıktan asıl listeye girmenin gururuyla Travel Turkey İzmir Fuarı’na katıldıklarını belirten Başkan Bakıcı; “UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne adını yazdıran Selçuk’un Türkiye’nin en prestijli turizm fuarlarından biri olan Travel Turkey’de daha güçlü bir yere sahip olacağına inanıyorum. Selçuk’un tescillenen tarihi ve kültürel zenginliklerini turizm dünyasının yurt içi ve yurt dışındaki aktörlerine en iyi şekilde tanıtmak için 10- 13 Aralık tarihleri arasında Travel Turkey İzmir’deyiz” dedi.

Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Tic. A. Ş. Ve İZFAŞ İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri A. Ş. ortaklığıyla düzenleniyor. Geçtiğimiz yıl 30 Ülkeden 902 katılımcı firma ve 28. 073 ziyaretçinin katıldığı fuar Türkiye’nin yanı sıra dünyada da sektör temsilcileri tarafından dikkatle takip edilen turizm fuarları arasında yer alıyor.

YORUMLAR
  1. Vatandaş dedi ki:

    Meclis üyeleri de katılacak mı?

  2. Ferhat Tekol dedi ki:

    Iyi bir fuar geçirmenizi temenni ederim.