site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk-Tire Yolu Bir Can Daha Aldı

Selçuk-Tire Yolu Bir Can Daha Aldı
13.03.2014
A+
A-

tire-yolu-kaza

Tire OSB’de tıbbı malzemeler üreten bir fabrikanın Üretim ve Planlama Müdürü olarak görev yapan Tuncay Güryıldız (39) arkadaşı Hasan Aksoylu ile birlikte Kuşadası’ndan Tire’ye dönerken Çayırlı köyü yakınlarında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu geçirdikleri tarafik kazasında hayatını kaybetti.

İzmir’in Tire ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Tire OSB’de tıbı malzemeler üreten bir fabrikada Üretim ve Planlama Müdürü olarak görev yapan evli ve 1 çocuk babası Tuncay Güryıldız (39), aynı fabrikada Üretim Sorumlusu olarak çalışan Endüstri Mühendisi Hasan Aksoylu (27) ile birlikte  “35 YKP 07” plakalı özel otomobil ile Kuşadası’ndan Tire’ye dönerken Çayırlı köyü yakınlarında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu geçirdikleri tarafik kazasında hayatını kaybetti. İddiaya göre, talihsiz kaza şöyle meydana geldi. Geceyi Kuşadası’nda geçiren iki arkadaş, sabah erken saatlerde Tire’ye dönmek için otomobilleriyle yola çıktı.

ŞAROMPOLE YUVARLANDI

Çayırlı köyü yakınlarında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü Hasan Aksoylu, önündeki keskin virajı alamayarak, şarampole uçtu. Tarla içinde bir ağaca çarparak, ters dönen otomobilde ön koltukta oturan Tuncay Güryıldız olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan hafif yaralı kurtulan sürücü Hasan Aksoylu ise 112 ambulansıyla Tire Devlet Hastanesi’ne götürülerek, tedavi altına alındı. Sürücünün, direksiyon başında uyuklamış olabileceği öne sürüldü. Acı haberi alan fabrika çalışanları ise hastaneye akın etti. Tuncay Güryıldız’ın hayatını kaybettiğini öğrenen eşi Emine Özek Güryıldız ve mesai arkadaşları göz yaşlarına boğuldu. Tire Jandarması kazayla ilgili soruşturma başlatırken, Güryıldız’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

HABER: BÜYÜK TİRE HABER MERKEZİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.