site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Ticaret Odasından İftar Yemeği

Selçuk Ticaret Odasından İftar Yemeği
03.08.2013
A+
A-

selcuk-ticaret-odasi-iftar-yemegi-www.selcukhaber (2)

Selçuk Ticaret Odasının İftar Yemeğinde Büyük Bir Kaynaşma Oldu. Yemekte tüm siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları bir araya geldi.

Selçuk Ticaret Odası’nın yeni seçilen yönetimi Pamucakta’ki Sürmeli Otelde İftar yemeği verdi. Üyelerinin yanı sıra davetli olan siyasi partililer, İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı ve bazı bürokratlar katıldılar.

Selçuk Ticaret Odası’nın iftar yemeğinde konuşan Oda Başkanı Koray YOLCU bildiğiniz gibi seçimleri geride bıraktık. Bembeyaz bir sayfa açarak göreve başladık. “BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ” Sloganını kendimize ilke edindik. Hepimiz bir gemideyiz. Selçuk ticaret hayatına yeni bir soluk getirmek ve dinamizm kazandırmak için kolları sıvadık. Bu gece de iftar yemeğinde bu güzel birlikteliği sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz “ dedi.

İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı ise yapmış olduğu konuşmada hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Böyle güzel ve anlamlı bir gecedeki yemekte sizleri bir arada görmek beni çok mutlu etti. Oda görevlilerine teşekkür ediyorum. Afiyet olsun dedi.

HABER: DHA VEYSEL EROL SELÇUK

FOTOĞRAFLAR: NAFİ TURAN (www.selcukhaber.com)

ayhan-boyaci-selcuk-kaymakami

korayyolcu-selcuk-ticaret-odasi-baskani

selcuk-ticaret-odasi-iftar-yemegi-www.selcukhaber (1)

selcuk-ticaret-odasi-iftar-yemegi-www.selcukhaber (3)

selcuk-ticaret-odasi-iftar-yemegi-www.selcukhaber (4)

selcuk-ticaret-odasi-iftar-yemegi-www.selcukhaber (5)

selcuk-ticaret-odasi-iftar-yemegi-www.selcukhaber (6)

selcuk-ticaret-odasi-iftar-yemegi-www.selcukhaber (7)

YORUMLAR
  1. APASASLI 35920 dedi ki:

    BENDE Mİ KATILSAYDIM ACABA! SELÇUĞUMUZA KAMERA SİSTEMİNİZİ BEKLİYORUZ…