site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Ticaret Odası Turizm Fuarına Gidiyor

Selçuk Ticaret Odası Turizm Fuarına Gidiyor
27.11.2012
A+
A-

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Konferansı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB, Uluslararası fuar organizatörü Hannover-Messe İnternational İstanbul ve İZFAŞ ortaklığıyla 6.kez 06-09 Aralık 2012 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanında gerçekleşecektir.

6- 9 Aralık tarihleri arasında İzmir Fuar alanında düzenlenecek Turizm Fuarına katılacak olan Selçuk Ticaret Odası Başkanı Cumhur YELKEN “Selçuk Ticaret Odası olarak ikinci kez katılacağımız bu fuar ilçemizin tanıtımı açısından çok önemli. Selçuk Ticaret Odası olarak toplam 48 m2 lik özel stand tasarımı ile katılacağımız fuara tüm üyelerimizi bekliyoruz. Firmanıza ait tanıtım broşürlerini odamıza bırakmanız halinde fuar alanında tanıtımını yapacağız. Ayrıca aktif olarak katılmak isteyen üyelerimiz ile birlikte geçen yıl olduğu gibi çeşitli aktivitelerle tüm acentelerin ve ilçemizi merak eden misafirlerimizin de ilgisini çekmeye çalışacağız. Ticaret Odası olarak tüm Selçukluları fuar alanında ve standımızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye ve Uluslar arası platformda ilçemizin tanıtımını yapacak olan Selçuk Ticaret Odası bu yıl ilçemizin tüm özelliklerinin işlendiği özel yapım standı ile fuara katılacak.

YORUMLAR
  1. Cenk dedi ki:

    Güzel ama, İlçe merkezi dökülüyor. Kuşadasına gidin harıl harıl merkezde çalışmalar var. Neden Selçuk Belediyesi bir şeyler yapmıyor bu merkeze. Esnaf yıllardan beri yüzü gülmüyor. Başkan neden merkezde hiç gözükmüyor. Çocuklar için neden hiçbirşey yok bu ilçede. Gençler için neden spor alanları yok. Acaba Belediye Başkanı katılırmı bu fuara ?