site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Ticaret Odası Seçimleri Yapıldı

Selçuk Ticaret Odası Seçimleri Yapıldı
16.06.2013
A+
A-

selcuk-ticaret-dasi-www.selcukhaber (3)

Selçuk Ticaret Odası seçimini Beyaz Liste Yenilikçi gurup kazandı. Geçerli sayılan 404 oyun 223’ünü alarak seçimi kazanan Beyaz Listede Ticaret Odası Başkanlığına Koray Yolcu’nun getirilmesi bekleniyor.

Mavi Liste ile yarışan Cumhur Yelken’in gurubu seçimlerde 165 oy aldı. Seçimi 58 oyla kaybettiler.

Selçuk Ticaret Odası seçimleri için iki ay önceden derinden ve sessiz bir şekilde çalışmalar yapan Beyaz Liste kazandı. Bugün yapılan seçimlerde 530 kayıtlı kullanıcının bulunduğu Ticaret Odası seçimlerine 3 Liste katıldı. Seçimlerde Genç İşadamlarından oluşan ve liderliğini Koray Yolcu’nun yaptığı Beyaz Liste, Başkanlık görevini yürütmekte olan Cumhur Yelken’in Mavi Gurubu ve daha önce Ticaret Odası Başkanlığı Yapmış olan Bayram Bozdemir’in Pembe gurubu yarıştı.

Geçerli olarak kullanılan 404 oyun 223 tanesini Beyaz Liste ile yenilikçiler alarak seçimin galibi oldular. Seçimlerde Mavi Liste 165 oy aldı. Pembe liste ise 16 oy aldı. Seçimler sakin ve sükûnet içinde geçti.

Hafta içinde bir araya gelecek olan yeni liste kendi içinde yönetim kurulunu ve Ticaret Odası Başkanını belirleyecek. Koray Yolcu’nun Ticaret Odası Başkanı olması bekleniyor.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

selcuk-ticaret-dasi-www.selcukhaber (2)

selcuk-ticaret-dasi-www.selcukhaber (4)

selcuk-ticaret-dasi-www.selcukhaber (5)

selcuk-ticaret-dasi-www.selcukhaber (6)

selcuk-ticaret-dasi-www.selcukhaber (7)

selcuk-ticaret-dasi-www.selcukhaber (8)

selcuk-ticaret-dasi-www.selcukhaber (9)

selcuk-ticaret-dasi-www.selcukhaber (10)

selcuk-ticaret-dasi-www.selcukhaber (11)

selcuk-ticaret-dasi-www.selcukhaber (12)

selcuk-ticaret-dasi-www.selcukhaber (1)

YORUMLAR
  1. erkan.s dedi ki:

    Bu beyaz Ak olmasında aman tahammulümüz yok bu ara

  2. ceyhan@ dedi ki:

    ak beyaz liste bayram bozdemir pamuş elele güzel bir ekip ortaklığı tebrikler

  3. Anonim dedi ki:

    4 ncü gurubun listesini gören varmı ?