site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Ticaret Odası Kalitesi Artık Beş Yıldızlı

Selçuk Ticaret Odası Kalitesi Artık Beş Yıldızlı
07.03.2017
A+
A-

Kaliteli hizmet anlayışıyla öne çıkan Selçuk Ticaret Odası, geçen yıl başladığı Akreditasyon sürecinde mutlu sona ulaşarak ‘Akredite Oda’ oldu. STO, Beş yıldızlı Oda unvanını Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İkiz Kuleler’de yapılan törende aldı.

Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu ve beraberindeki heyet Ankara programına ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret ederek başladı. Ulu Önder Atatürk’ün manevi huzuruna çıkan STO Başkanı Koray Yolcu, Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Akreditasyon Kurulu üyesi Dr. Alpaslan Coşkun, Genel Sekreter Filiz Acargil, Akreditasyon sorumlusu Berrin Dereli daha sonra TOBB’da düzenlenen sertifika törenine katıldı. Törende, Selçuk Ticaret Odasına ’5 Yıldızlı Oda’ unvanı verildi.

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU “BEŞ YILDIZLI ODALARIMIZ LONDRA, PARİS, BERLİN’DEKİ ODALARIN SEVİYESİNDE”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin de katıldığı törende TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Oda ve borsalarda kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla akreditasyon sürecini başarıyla tamamlayan Oda ve borsalara teşekkür ettiği konuşmasında “5 yıldızlı olan Oda-Borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında, Londra, Paris, Berlin’deki Oda-Borsalar seviyesine ulaşmış durumda. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalar da, minimum aynı seviyede hizmet veriyorlar.” dedi.

Bakan Tüfenkçi’nin konuşmasının ardından törene geçilen programda STO yöneticilerinin sahneye çıktığı anda salondan büyük alkış ve tezahürat aldığı gözlendi. Bağımsız denetim kuruluşu Türk Loydu’nun yapmış olduğu denetimlerde bölgede yüksek puan alan Selçuk Ticaret Odası sertifika ve plaketini TOBB Yönetim Kurulu üyesi Halim Mete’nin elinden aldı.

STO BAŞKANI YOLCU: “BU BAŞARI HEPİMİZİN”

Törenden sonra açıklama yapan STO Başkanı Koray Yolcu “Yönetim olarak 2013 yılında göreve geldiğimiz zaman yeni yönetim anlayışı olarak ilk gündem maddemiz buydu. Selçuk Ticaret Odasının akredite oda olarak üyelerine yüksek kalitede hizmet vermesini amaçlamıştık. Bu belge, Selçuk Ticaret Odasının hizmet kalitesinin geliştiği ve daha gelişeceği anlamına geliyor. Bu süreçte odamız meclis üyeleri bize büyük destek verdi. Selçuk Ticaret Odası zaten çok özveriyle çalışan bir personele sahip. Bunu da tüm yapılan çalışmalarımızda görüyoruz. Ben bu anlamda bu belgeyi almamızda emeği geçen personelimize, tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza, meclis üyesi arkadaşlarımıza ve bizleri destekleyen, bizlere güvenen tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin başarısı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.