site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Ticaret Odası Beş Yıldızlı Oda Oluyor

Selçuk Ticaret Odası Beş Yıldızlı Oda Oluyor
13.08.2015
A+
A-

koray yolcu site1 -

Selçuk Ticaret Odası tarafından geçtiğimiz aylarda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne yapılan Akreditasyon başvurusu onaylandı.

12. Dönem Akreditasyon döneminde 23 Oda ve Borsanın kabul edildiği akreditasyon süreci kapsamında beş yıllık stratejik plan, eğitimler, geliştirme ziyaretleri ve denetimler yapılacak. Sürecin sonunda yapılan denetimlerde kurum başarılı bulunursa Selçuk Ticaret Odası Akredite Oda niteliği kazanacak.

Akreditasyon sürecinin Odanın kurumsallaşması ve yüksek standartlarda hizmet verdiğinin onaylanması anlamına geldiğini söyleyen Oda Başkanı Koray Yolcu akreditasyon sürecinin uzun süren bir süreç olduğunu belirterek, “ Başta yönetimimiz, meclisimiz, personelimiz ve üyelerimiz olmak üzere bütün paydaşlarımızla uzun soluklu bir yolculuğa başlamış bulunuyoruz. Bu süreçte Odamızın hem beş yıllık stratejik planını hazırlayacağız, hem de Selçuk ve bölge ekonomisini daha ileriye taşımak için kapasite ve yeterliliklerimizi artırarak sunduğumuz hizmet kalitesini sürekli bir şekilde yükselteceğiz” dedi.

Yolcu “Üyelerimizin talepleri yönünde hizmet geliştiren, her gün hizmet kalitesini artıran bir yönetim anlayışına sahibiz. Göreve geldiğimizde önümüze hedefler koymuştuk. Bunlardan biri de üyelerine beş yıldızlı hizmet veren bir Oda olmaktı. Selçuk Ticaret Odası o günden bu güne çok yol katetti . Hedeflerimize emin adımlarla ulaşıyoruz” dedi.

AKREDİTASYON SİSTEMİ NEDİR?
Oda Sisteminin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan Akreditasyon Sistemi;  EUROCHAMBRES ve İngiltere Odalar Birliği işbirliği ile İngiltere ve Almanya Oda sistemlerinin en iyi uygulamaları da dikkate alınarak, 2001 yılında Oda Akreditasyon Modeli olarak TOBB tarafından geliştirilmiştir.

Oda ve Borsaların üyelerine “Beş Yıldızlı Hizmet” vermesi için fırsat oluşturan Akreditasyon Sistemi; bu kurumların yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası platformlarda markalaşmasında öncü rol üstlenmektedir.

YORUMLAR
  1. esnaf dedi ki:

    Oda aidatı düşecek mi?Artacak mı?Esnafı bu konular ilgilendirir.Yıldız ile beraber aidat ücretleri artacaksa düz rütbesiz kalsın…