site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Ticaret Odası Akredite Oda Oldu

Selçuk Ticaret Odası Akredite Oda Oldu
03.01.2017
A+
A-

Selçuk Ticaret Odası, Bağımsız Denetim Kuruluşu Türk Loydu Vakfı Akreditasyon Denetçisi Oğuz Hakan Aksu’nun gerçekleştirdiği denetim sonucunda Akredite olmaya hak kazandı. Gün boyu süren denetimde akreditasyon sistemi kriterlerine uyum titizlikle gözden geçirildi.

Kurumsal kapasitesinin arttırılarak üyelerine yüksek standartta hizmet verdiğinin onaylanması ve bu kapsamda yapılan iyi uygulamaların sürekli hale getirilmesi anlamına gelen akreditasyon sistemi beş yıldızlı hizmetin tescili anlamına geliyor.

Akreditasyon kılavuzuna göre 13 madde üzerinden 113 maddede yapılan denetimde başarılı olarak akredite olan STO, başvurusunu 2015 yılında yapmıştı. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri altyapı ve sistem çalışmaları yürüten STO bu süreçte birçok eğitim çalışmasına katıldı, dört yıllık stratejik planını hazırlayarak bütün süreçlerini revize etti.

Denetimlerden sonra açıklama yapan STO Başkanı Koray Yolcu, Odanın verdiği hizmetin beş yıldızlı olduğunun tescillendiği vurgusunu yaparak şunları söyledi. “Bugün tamamladığımız akreditasyon süreci ve son denetimi, değişim sloganıyla göreve geldiğimiz Selçuk Ticaret Odası’nın değişiminin belgesidir. Değişim ve gelişime açık, sürdürülebilir projeleri ve kaliteli hizmet anlayışına sahip Oda olma amacıyla başladığımız bu maratonda başarıya ulaştığımız için mutluyuz. Bunun için değerli üyelerimizin katkısı, komite ve meclis üyelerimizin verdiği destek, yönetim kurulu üyelerimizin yenilikçi duruşları ve en önemlisi Oda personelimizin, danışmanımızın azimli, kararlı ve disiplinli çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.