site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Ticaret Odası 25 Yaşında

Selçuk Ticaret Odası 25 Yaşında
06.02.2014
A+
A-

SELÇUK TICARET ODASI BAÞKANI KORAY NYOLCU DHA VEYSEL EROL

Selçuk Ticaret Odası yirmi beşinci yaş günü kutlamaları nedeni ile Oda Başkanı Koray YOLCU aşağıdaki mesajı yayınladı.

“2013 yılını iyisiyle kötüsüyle geride bıraktık. Hatta yeni yılın ilk ayını şu günlerde geride bırakıyoruz. Kısacası zaman hızla geçiyor. Herkese eşit dağıtılan tek şey olan zamanı iyi değerlendirenler kazanırken, zamanın getirdiği fırsatları görmeyen ve rehavete kapılanlar, zamanı verimli kullanamadıklarından geride kalmaya mahkûm oluyor. O yüzden her şeyden önce bu yılın zamanı iyi kullandığımız bir yıl olmasını diliyorum.

2014 yılı, hem ülkemiz hem de ilçemiz için kritik bir yıl olacağının sinyallerini veriyor. Ülke gündemine baktığımız zaman iki defa sandığa gidecek olmamız bu yılı önemli kılan bir konu. Diğer taraftan döviz kurlarındaki hızlı artış, hem turizm ilçesi olmamız hem de girdi maliyetlerimizi artırması sebebiyle seyrinin sürekli takip edilmesi gereken bir diğer konu. Makro ekonomi üzerindeki etkisi yüksek olan bu unsurların yanı sıra Selçuk’un iç dinamiklerini de göz ardı etmemeliyiz. Alacağımız kararları bu etkenleri dikkate alarak ama zamanı da verimli kullanarak almalıyız.

2014 yılı Odamız için de önemli bir yıl olacaktır. Bu yıl, 1 Temmuz 1989’dan beri hizmet veren Selçuk Ticaret Odası’nın kuruluşunun 25. yıldönümü…

Ticaret Odalarının kanunların verdiği görevlerinin yanı sıra sosyal yükümlülükleri de vardır. Ticaret Odası olarak yönetim anlayışımız üyelerimize resmi hizmetlerimizi yerine getirirken, onlara farklı alanlarda da hizmet sunabilmektir. Göreve geldiğimizden bu yana, bütçemiz ölçüsünde, yaptığımız faaliyetlerle bu anlayışımızı göstermeye çalıştık. Bu yıl da siz değerli üyelerimizin talepleri doğrultusunda ücretsiz eğitimler vermeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz Ekim ayında başlattığımız ve ikincisini de bu ay açtığımız KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerimizle Selçuk’un ticaret hayatına katkı sağlamayı sürdüreceğiz.

Bu yıl üyelerimizle birlikte ilçemizin lokomotif sektörleri olan tarım ve turizm fuarlarını ziyaret etmek de amaçlarımız arasında bulunuyor. Üyelerimize beş yıldızlı hizmet verebilmek için akreditasyon belgesi almak da hedeflerimiz arasında. Akredite Oda olabilmek için ön koşullardan biri olan stratejik planımızın oluşmasında tüm üyelerimizin düşüncelerine ihtiyacımız olduğunu söylemek isterim. Daha iyi hizmet verebilmemiz için üyelerimizin beklenti ve taleplerini öğrenmek ve buna göre faaliyetlerimizi gerçekleştirmek bizim için çok önemli.

Hemşehrilik kültürünün gelişmesinin Selçuk’un ticari ve ekonomik hayatına çok önemli kazanımlar getireceğine inanıyorum. Bu konuda eksiklerimiz olduğunu düşündüğümüzden Hemşehrilik bağımızı güçlendirici faaliyetler planladığımızı ifade etmek isterim.

Bunları yıl içinde sizlerle paylaşacak, bu projelerdeki katkılarınızla Selçuklu olma bilincini hep beraber geliştireceğiz. Bu amaç için ilçemizdeki kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmaya her zaman hazırız. Göreve geldiğimizde de dediğimiz gibi: BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ!

2014 yılının hem Selçuk hem de Odamız için gelişme yılı olacağı inancıyla tüm üyelerimize sağlıklı, mutlu, başarılı ve bol kazançlı bir yıl diliyorum” dedi.
DHA VEYSEL EROL

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. ibrahim dedi ki:

    siyasetin olmadığı bir ticaret odası istiyoruz.
    biz ilk seçildiğinizde öyle olcağını sanıyorduk ama…
    yanlış oy vermişiz beyaz diyerek

  2. Anonim dedi ki:

    YAZDIĞIMIZ YORUMLAR YAYINLAMIYOR NİYE O ZAMAN YORUM YAPMAMIZI İSTİYORSUNUZ.
    SAYIN KORAY ÖNCE ATATÜRK İLKELERİNE SAHİP OLAN ZİHNİYETE SAHİP ÇIKIN GERİSİ BİR ŞEKİLDE GELİR.O KOLTUĞA OTURMAK İÇİN TAVİZ VERMEK DEĞİLDİR YAPILMASI GEREKEN.

  3. Anonim dedi ki:

    Ticaret odası haberlerinde durmadan koray yolcu ön planda. Vallla belediye başkan adaylarından daha çok koray yolcuyu görüyoruz. Seçimde koray yolcunun adını arıcaz böyle giderse… 🙂 ismide koyu harflerle yazılmış….

  4. apasa dedi ki:

    hepinizin ampülü patlıyacak çıkar grupları

  5. Hoca dedi ki:

    Koray Başkan yaptığınız her iş doğru, ekibin diğer üyeleri de adam gibi adam hepiniz halkın arasında yanında bulunuyor.Ege bölgesinin en büyük peynir üreticisi olan Kırıtakların ürünleri gibi yatırımları da kendileri de dörtlük olup kazandıklarını Selçuk’a harcamaları takdire değerdir.Böyle üreten tüm kuruluşlara başarılar diliyorum.

  6. anonim dedi ki:

    Arkadaşlar Koray kardeşimize fazla haksızlık etmeyelim.İlçemiz böyle genç iş adamı arkadaşlara fırsat vermeli ve destek olmalıdır.Onların modern geniş vizyonları ilçemizi ve dinamiklerini harekete geçirecektir.Koray Yolcu ve yönetimi diğer genç ve yenilikçi kişilere diğer ilçe idari yönetimlerine gelmeleri için yardımcı olalım.Emin olun ki kazanan ve kalkınan bir Selçuğun buna ihtiyacı var.