site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk THK Öğrencileri Hem Coştu Hem Coşturdu

Selçuk THK Öğrencileri Hem Coştu Hem Coşturdu
30.03.2013
A+
A-

thk-selcuk-universitesi-gece (2)

THK Üniversitesi Yüksek Okul Müdürü Murat Ekici’nin de katıldığı eğlencede, öğrenciler moral ve motivasyon gecesi düzenledi. Yedi Uyuyanlar Yavuzun Yerinde ara sınavlar öncesi düzenlenen gecede THK İzmir- Selçuk Havacılık Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Üniversite bünyesinde kurdukları orkestra elemanlarının performansıyla doyasıya eğlendiler.

İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu Sanat Eğitimi Görevlisi Atay Tozlu’nun yetiştirdiği grup elemanlarının başarısı, gecede bulunan öğrenci ve öğretmenleri mutlu etti. İşletme sahibi Yavuz Gökkaya bu tarz öğrenci Faaliyetlerine her türlü desteği vereceğini belirtti. Gecede emeği geçenlere teşekkür eden Müdür Ekici ve öğretim görevlisi Atay Tozlu bu türden eğlence ve etkinliklerin eğitim kurumlarının dışa bakan yüzü olarak görüldüğünü, öğrencilerimiz kendi meslek alanlarının yanı sıra sanat alanında da başarılı olduklarını sergilediler dedi.

HABER: Mehmet UYAROĞLU
thk-selcuk-universitesi-gece (1)

esenerban

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.