site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Caddeler Sokak Oluyor

Caddeler Sokak Oluyor
09.06.2014
A+
A-

1402305262

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı başkanlığında toplanan Selçuk Belediyesi Haziran ayı meclisinin ikinci birleşimi gerçekleştirildi. İkinci birleşimde 17 metrenin altında olan caddelerin sokak olarak değiştirilmesi kararı alındı.

Meclisin gündem maddelerinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili yönetmeliği gereği cadde tanımına uymayan yolların ulusal adres veri tabanına uygun olarak adlandırılması konusunda Selçuk Belediyesi Meclisi 17 metrenin altında olan caddelerin isimlerinin sokak olarak değiştirilmesi kararını aldı. Bu maddeye göre İsmet İnönü, Kobuletti, Şehit Er Fikri Üyücü , Zeynel Irmak, Abuhayat, Barış, Cengiz Topel, Eşref Arna, Kızılay, Ahmet Sabri Aktepe, Akıncılar , Bademlik, Bozkır,Cahit Tanman ,Fevzi Paşa, İstiklal , Lienz, Namık Kemal, Rıfat Baran, Saint Jean, Şehit Er Semih Çakıroğlu, Yüksel Özülkü, Ercüment Bozdoğan, Şehit Polis Murat Akançay, Tabak, Tahsin Başaran, Ziegburg ve Ziya Gökalp caddeleri sokak olarak değiştirilerek, gerekli değişiklikler İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bildirilecek.

Yasa gereği değişmesi gereken caddelerin isimleri tüm partilerin oyu ile kabul edildi. Oylamadan sonra söz alan MHP Grubu sözcüsü Av. İbrahim Soğutmaz İsmet İnönü gibi Milli Mücadele kahramanının caddede bulunan isminin sokak olarak değişmesi küçültülmesi elbette ki bizleri üzmüştür. İnşallah ilerleyen günlerde kendisinin ismini daha güzel yerlere oy birliği ile veririz dedi.

Gündem maddelerinin içerisinde yer alan Çevre ve Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı ile ilgili değişiklik yapılması talebi komisyon raporunun geniş kapsamlı hazırlanması gerektiği için Temmuz ayı meclisine aktarıldı.

1402305195

ETİKETLER:
YORUMLAR
  1. Öğretmen dedi ki:

    İbrahim Soğutmaz’ı İnönü gibi, ulusal bağımsızlığımızın önderlerinden biri olan kahramanımızı unutmadığı için kutluyorum.