site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Müftülüğünden Kermes

Selçuk Müftülüğünden Kermes
23.04.2014
A+
A-

kaymakam-muftuluk

Selçuk İlçe Müftülüğünce Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde kermes düzenlendi. Kermese Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Eşi Havva Boyacı, Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, İlçe Müftüsü İsmail Satu, Daire Amirleri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sellçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı Kermes vesilesiyle yaptığı konuşmasında: “Bu tür kermesler, sadece maddi değil, manevi kazançları da beraberinde getiren hizmetlerdir. Burada stantlara konulan ürünler, el emeği göz nuru çalışmalar, sahiplerine büyük hayır kazandırmaktadır. Bunların halka ulaşması için çalışan görevliler, sevap kazanmaktadırlar. Burada alış-veriş yapanlar, hayır kazanmaktadırlar. Buna vesile olanlar da öyledir. Dolayısıyla, nereden bakılırsa bakılsın, kermesler hayırlı girişimlerdir. İnşallah niyet hasıl olur. emeği geçenleri şimdiden tebrik ediyorum, dedi.

kaymakam-muftuluk3

kaymakam-muftuluk4

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Bence müftülük ticarete atılsın, her sene aynı

  2. Anonim dedi ki:

    bence kıskananlar çatlasın 🙂

  3. anonim dedi ki:

    Chp liler başkan görsün

  4. Anonim dedi ki:

    Bilintur’un AVM si için atıp tutanlar bu kermeslerle esnafa engel olduklarını bilmiyorlarmı?
    Bu paraları nerde kullanıyorlar ?

  5. Anonim dedi ki:

    Din adına dine leke sürülüyor. Utanç verici. Sadece esnafın haklı tepkisi değil dünyada tek bizde görülen fetullah ile birleşmiş bir doğum günü utanç verici. Bu toprakları ve islam dininin sevgi ile bizlere öğretilmesini alperen dervişler ve türk akıncılara borçluyuz. Hz. Peygamberimiz doğumu bahanesiyle yapılan bu tuhaf kermes tamamen ticari ve konu dışıdır.

  6. selcuklu dedi ki:

    ne olursanız olun dını sıyasete alet etmeyın hepımız adem ogluyuz

  7. apasel dedi ki:

    okullarda kermes yasak, müftülükte serbest, bir de her cuma toplanan paralar???????

  8. HEDEFE DOĞRU dedi ki:

    KERMESİ ELEŞTİRENLERE HAYRET EDİYORUM,İNSANLARIN KAYNAŞMASINDAN,KENDİ EL EMEKLERİNİN,İNSANLARA SATIŞ ANLAMINDA SUNULMASINDAN,ALINAN PARALARIN,HAYRA HARCANMASINDAN,NEDEN İNSANLAR RAHATSIZ OLSUN,HELE HELE,İLÇE KAYMAKAMININ,İLÇE BELEDİYE BŞK NININ,KERMESİ ZİYARET ETMESİ,VE BUNUN GİBİ HALKIMIZIN ORTAYA KOYMUŞ OLDUĞU HİZMETLERİ,YÖNETİCİLERİMİZİN,TAKTİR ETMESİ KADAR,NORMAL OLAN NE OLABİLİR,AH GÜZEL KARDEŞİM,BÖYLE DİYE DİYE,İÇİNİZDEKİ MERHAMETİ ATTINIZ,BU VEFALI VE CEFALI MİLLET TEKRAR,ÖZÜNE DÖNMENİN MÜCADELESİNİ VERİYOR,BUNDA NE ANORMALLİK VAR,ELEŞTİREN ARKADAŞLAR SİZDE KERVANA KATILIN,OLAKİ BİRGÜN MUHTAÇ DURUMA DÜŞEN ŞAHIS SİZDE OLABİLİRSİNİZ.HAYIR NOKTASINDAKİ TÜM YARDIM KURULUŞLARINI TEPRİK EDİYORUM.

  9. Anonim dedi ki:

    HEDEFE DOĞRU DENİZ FENERİNİN TOPLADIĞI HAYIR PARALARINI NE YAPTIĞINI GÖRDÜK. YÜZYILIN SOYGUNU OLARAK ALMANYA DA VE DÜNYADA TARİHE GEÇTİLER. AMA TÜRKİYE DE TIK YOK…..

  10. anonim dedi ki:

    Belediye başkanını ve ilçe kaymakamını kutluyorum

  11. H.Kara dedi ki:

    Kermesi düzenleyenleri kutluyorum..Başta İlçe Müftümüz ve tüm katkı koyanları.Kermeste gece ve gündüz demeden , yorulmadan emek harcayan hanımlara da teşekkürler. Elde edilen gelir kayıt altına alınmaktadır. Bu gelir en başta Camilerimizin ısıtma soğutmasında kullanılmaktadır. cami cemaatinin ibadetlerini uygun ortamlarda yapabilmeleri için. Bilginize sunulur. Keşke bilgi istense idi. Sayın Müftümüz açıklamalı olarak bilgi verirdi sanırım. Buna bile gerek görülmeden polemik konusu yapılaması tuhaftır. .Bağış toplama yerine halkımızın ürettiği gıda ve el emeği ürünler çok ehven fiyatla satılarak değerlendirilmekte ve yerinde harcamalar yapılmaktadır.
    Gözlemlediğimize göre esnafımız da kermese yardımcı olmakta sattıkları ürünlerden gelir elde edilmesi için bila ücretsiz buraya vermektedirler. Durum böyle biline ve bu güzel geleneğin tenkidinde insaflı olunmalıdır. .

  12. Anonim dedi ki:

    DENİZ FENERİ HAKKINDA DA BİRAZ BİLGİ VERSENİZ DİYORUM….