site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk MHP’den Cumhurbaşkanlığı Seçimi Değerlendirmesi

Selçuk MHP’den Cumhurbaşkanlığı Seçimi Değerlendirmesi
14.08.2014
A+
A-

ali-gumrah

MHP Selçuk İlçe Başkanı Ali Gümrah Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirdi.

MHP Selçuk İlçe Başkanı Ali Gümrah ise sandıktan çıkan sonuca saygı duymak gerektiğini belirterek, “Halkımızın taktiri böyle. Türkiye genelinde değil ama Selçuk’ta beklediğimiz sonucu aldık” dedi. Türkiye’nin geleceğini sandığa gitmeyen halkın belirlediğini söyleyen Gümrah, “Eğer sandığa gidilmiş olsaydı en azından ikinci tura kalırdı. Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun çatı aday olması bu konuda herhangi bir sorun yarattığını düşünmüyorum. Sandığa gitmeyen insanlara tatil daha cazip geldi. Ülkenin en önemli seçiminde tatile gidenler geri dönmedi. Bizler bu konuda halkımıza seslendik ama bir sonuca ulaşmadı. Halk tercihini yaptı hayırlı olsun. Seçim sonuçlarının ardından balkonda konuşma yapan Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi 77 milyonu kucaklamasını temenni ediyorum. Madem halk tercihini Erdoğan’dan yana yaptı o da söz verdiği gibi milleti sahiplensin. Umarım dili sürçmemiştir. Bu düşüncelerle bütün İlçe Teşkilatıma çalışmalarından ve mücadelesinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR
  1. apasel dedi ki:

    Ali Başkan iyi diyorsun,halk tatili tercih etti diyorsun da, acaba AKP dışında siyasi liderler seçime tam olarak asıldı mı ? Sayın Bahçeli bir konuşmasında Sayın Ekmeleddin İhsanoğlundan bahsederken, Sayın Emsaleddin dedi yanındakilerin uyarısı üzerine düzeltti. Biraz da sanki fazla asılınmadı gibi geliyor bana.